App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vill ej sova i vagnen

Hej! Har en 3månader liten dam som vägrar att sova i vagnen. Hon vill bara bäras vilket blir lite jobbigt ibland. Jag vill gärna kunna gå ut och gå längre promenader, shoppa eller träffa kompisar. Men känns lite omständigt om jag hela tiden behöver bära henne. Hon brukar somna i babysittern så har bytt till sittdel på vagnen med inovis madrass till. Men hon är inte helt nöjd ändå. Har ni några tips på vad man kan göra eller får jag helt enkelt acceptera att hon inte vill åka i vagnen?

2018-08-12
NatalieMN
NatalieMN
Barn på 1 år och 9 månader

Hej,
Känner verkligen igen mig har också haft problem med att min bebis inte vill somna i vagnen, han blir så himla uttråkad av att bara ligga ner. Jag har alltid med mig bärsele och den funkar bra mycket bättre än att ha honom liggandes i vagnen.

Igår testade jag att byta ut liggdelen mot sittdelen och det funkade hur bra som helst, han blev mycket nöjdare när han fick se mig och vad som hände runtomkring. Har även lite leksaker som låter som han kan kolla på, brukar funka bra som distraktion en stund.

En vän till mig hade också samma problem, de bytte vagn och då blev deras bebis nöjd. Innan hade de såna hårda punkteringsfria däck men vanliga gummiluftdäck på den nya. Kan det vara det som är problemet? Isåfall kanske det går att byta däcken så vagnen blir mindre stötig?

2018-08-16
elgaroZ
elgaroZ
Barn på 1 år och 10 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-08-16
elgaroZ
elgaroZ
Barn på 1 år och 10 månader

Säger som övriga - bärsele eller bärsjal kanske funkar

2018-08-12
MammaKotte
MammaKotte

Jag har oxå en tre månader gammal bebis som helst sover i bärselen. Så oftast bärjag med mig henne så. Ibland fungerar det att lägga ner henne i vagnen när hon somnat ordentligt. Då genom att låta henne ligga kvar på ryggdelen av selen och knäppa loss den sen lägga en varm filt eller resten av selen som täcke på henne.

2018-08-12
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Bärsele funkar ju bra, då kan du ju gå längre promenader, göra saker och ha händerna fria samtidigt.

2018-08-12
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...