App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bugaboo fox eller Emmaljunga viking?

Jag funderar på en bugaboo fox eller Emmaljunga Viking, gillar inte vagnarna med sittdelen vänd mot sig. Vilken är bäst? Fördelar och nackdelar? Är ju så svårt att bestämma sig.

2018-08-11
94isabelle
94isabelle
Bebis på 13 månader

Vi har dubbelviking och det är bra att man kan vända på sittdelarna. Vi har också en singelvagn med vändbar sittdel. Sen kan vi välja att byta färg på suffletterna. Praktiskt att vända på sittdelen när barnet bli nyfiken på världen ..

2018-08-26
flingan32
flingan32

Vi har haft Viking och superviktig, har även haft en Buffalo. Och nu är en Fox beställd till bäbis i magen. Vi var jättenöjda med Vikingen, gillade inte superviking den hade helt fel hjul så därför bytte vi till viking med Lufthjul. Smidig och lätt att köra. Gillar den nya Foxen och dess svängfunktion, den går mycket lättare än vikingen. Men man har helt olika åsikter om vilken som passar bäst och för oss var det ett enkelt val denna gång. Lycka Till 🤗

2018-08-14
4a flickor
4a flickor
Bebis på 16 månader

Har själv en Emmaljunga superviking och är rätt nöjd med utformningen på vagnen i det stora hela. Hade önskat att upp och nedfällning av sufflett skulle vara mer praktisk och något vettigare handtag för att bära liggdelen. De jag gillar med bugaboo är solsufletten man kan köpa till så man slipper skyla bebis när man är på promenad med kroppen eller vinkla paraplyn beroende på var solen står. Kolla på båda vagnarna på utformning och olika situationer ni kan hamna i med vagn och vad som vore praktiskt.

2018-08-14
Flingan92
Flingan92
Barn på 1 år och 9 månader

Konstigt at det inte blev några punkter i meddelandet 🤔👆🏽

2018-08-14
Lisahjelm
Lisahjelm

Vi har Emmaljunga Superviking och är jättenöjda. Viking är lite smalare än superviking. Sittdelen kan vändas både fram och bak. Bra stötdämpning i Emmaljunga-vagnar. Vi har trapp upp till lgh och liggdelen har handtag vilket passade oss. Något som kan vara bra att jämföra mellan vagnarna är hur de får plats i bagageutrymmet i bilen, är hjulen fram rörliga/fasta mm. 🤗

2018-08-14
Lisahjelm
Lisahjelm

Testkör och provs dig fram!
Var inte rädd att fråga.
Ett tips - Tänk på hur terrängen ser ut där du kommer använda vagnen mest - stadsmiljö, promenadvägar, grusvägar etc.

Eftersom vi bor på landet är det mest grusvägar så vi kunde rationalisera bort 75% av vagnarna med en gång pga för små däck.

2018-08-12
Hannahanbe
Hannahanbe

Jag menar såklart sittdelen vänd från sig, vill ha sittdelen så att barnet sitter mot mig 🙈

2018-08-11
94isabelle
94isabelle

Oj där måste du verkligen prova dig fram!
Jag testkörde typ de flesta vagnar i butik innan jag slog till 😁
T.e.x var de många som hyllade bugaboo till mig mem jag tyckte personligen den kändes plastig och jättestor att köra, samt tyckte jag den var så LÅG, typ som en dvärgvagn 🤣 och då är jag ändå rätt så kort (164)
Tycker den är rätt överskattad om jag får säga de själv 😜
Men de är bara min åsikt nu! Finns många som älskar den :)
Själv fastna jag för emmaljungas nya nxt90 vagn, den var så skön att köra samt snygg 👌 fanns sån sidokorg till men jag skippade den. Tyckte höjden var bra med och man kan justera handtagen och den hade mjuka sköna handtag. Men prova dig fram! Lycka till 💕

2018-08-11
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...