App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

4 månaders vägrar farmor

Vår bebis har ganska tidigt, sen 2-2.5 månad bara velat vara med mig, pappan och mormor. Min mamma har varit här en hel del sen vi fick henne och jag antar att det är därför som hon kan ha henne! Det känns helt normalt att bebisen bara vill vara hos dom som hon känner sig trygg med. Vid ett par tillfällen har vi provat låta farmor hålla, men det går inte alls. Numera får hon sitta hos oss och så får farmor leka/prata med henne,men inte ens det går oftast! Generellt går det ganska bra när andra pratar och leker, när vi håller henne. Tycker det är så konstigt varför det absolut inte går med farmor! Någon som varit i samma sits?

2018-08-09
Veronicanilsson88
Veronicanilsson88
Barn på 1 år och 11 månader

inte konstigt allt. Dottern var livrädd för farfar väldigt länge. Det är bara att acceptera tyvärr även om det ibland känns jobbigt. Nu går farfar bra, men det var många månader han bara fick titta på från avstånd. Försök att ta det i barnets takt bara så släpper det nog tillslut ska du se

2018-08-09
anjo95
anjo95
Barn på 3 år och 3 månader

min dotter vägrade också sin farmor vid den åldern. Hon gallskrek. Även alla från pappans sida som kom nära henne gallskrek hon. Tror det var på grund av deras lukt. Alla röker förutom vi och mina nära. Starkt parfym kan små barn reagera på också. Än idag tittar hon konstigt och lutar huvudet bakåt när hennes farmor håller upp henne.

2018-08-09
Wiichuda
Wiichuda
Barn på 2 år och 6 månader

Tycker inte alls det låter konstigt, tycker det låter riktigt normalt för den åldern,. Min son var ’blyg’ som bäbis, nu är han 2 år och jag har snarare problem med att han vill vara kompis med alla och kramas efter en kort bekantskap

2018-08-09
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Det där är nog lika vanligt som det är tråkigt, tyvärr. Och det går liksom inte att göra så mycket, vilket ju är jobbigt om man tänkt sig barnvaktshjälp t.ex. Vi hade exakt samma med vårt första, som helt ratade några av våra nära släktingar. Det gick över, men det tog sin lilla tid. Men nu har de jättefin relation!

2018-08-09
Vega
Vega
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...