Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Klarar inte av dessa smärtor.

Hej! Jag blev igångsatt den 6/8 pga av att jag var i 42+2. Jag fick såna rejäla smärtor mellan benen och ryggen under tiden jag var igångsatt så då fick jag börja med lustgas och var öppen 3 cm. Men direkt efter att våran lilla kille kom till världen så fick jag jätte ont mellan benen och det strålade till ryggen, benen och magen. Hade även ont i rumpan ett litet tag. Det har fortfarande inte gått över. Så.. Jag får först ont mellan benen, det stramar ut i ben och rygg och mage. Det känns som värkarna jag hade när jag var igångsatt. Barnmorskan kollade mig men hittade inget, hon dumförklarade mig, hon sa att det aldrig har hänt när hon jobbat så då finns det inte. Någon här inne som varit med om något liknande?? Det gör så ont.

2018-08-08
Mellis12
Mellis12

Jag kollade upp och det visade sig att jag har njurbäckeinflammation. :O

2018-08-12
Mellis12
Mellis12

Kolla upp det, jag fick jätteont i svanskotan efter första förlossningen och foglossningen som jag redan hade blev ännu värre. Låter lite som foglossning det du beskriver

2018-08-10
Luna_13
Luna_13
Bebis på 13 månader

Jag tycker det låter som foglossning! Hade precis som du efter andra barnet och jag kunde inte börja träna förrän efter 9 månader! Mitt tips är att gå till sjukgymnast och få en bedömning där! Lycka till och stå på dig! Trött på människor som inte tar ens smärtor på allvar🤨

2018-08-09
8kee6
8kee6

Allt gick ändå bra till slut. Inget superallvarligt för min del :) Men det är jobbigt som tusan att ha så ont så länge. Vila mycket så det bara går. Låt din partner sköta all markarbete tills du börjar känna dig någorlunda mänsklig. Spara energin till bebben :)

2018-08-08
Elavela87
Elavela87
Bebis på 7 månader

Nä jag hade enbart lustgas plus något som dom tryckte i ryggen som skulle brännas men som inte hjälpte. Jo ett stygn bara.
Okej, åh man blir ju jätte nojjig över sånt här.:O

2018-08-08
Mellis12
Mellis12

Fick du epidural under förlossningen? Blev du sydd? Gör ett besök på antenatalen och träffa en läkare. Jag hade superont i muttan samt rygg och mage i ca 1 vecka innan det blev bättre. Sen fick jag infektion i livmodern och fick antibiotika i 7 dagar. Kan vara bra att kolla upp det så fort som möjligt med en läkare.

2018-08-08
Elavela87
Elavela87
Bebis på 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...