App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Erfarenhet av Huddinge FL?

Hej, är det någon som har en någorlunda färsk erfarenhet av förlossningen på KS Huddinge i Stockholm? Vad uppfattade ni som bra eller mindre bra? Kändes det tryggt?

2018-08-06
Lenabäcklund
Lenabäcklund
Barn på 1 år och 7 månader

Tack för svar!:)

2018-08-08
Lenabäcklund
Lenabäcklund

Jag födde min dotter på Huddinge mars-16 och tyckte det var superbra. Vi hade bra personal och jättebra även på BB sen där partern får stanna och man är garanterad ett eget rum.

Skulle föda sonen där också (nu i slutet av mars) men han bestämde sig för att komma i raketfart hemma i badrummet. Men personal från Huddinge var med på telefon och guidade, sen åkte vi ambulans in för eftervård. Hade en superbra BM och uska där när vi kom in och har bara bra erfarenhet av Huddinge fl.

2018-08-08
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

Tack för svaret! :) Är det någon som har fött på Huddinge under sommaren 2018 och vill berätta hur det var?

2018-08-07
Lenabäcklund
Lenabäcklund

Jag födde min dotter på KS i Huddinge i november förra året. Blev väldigt väl bemötta ☺️ vi hade alltid en barnmorska eller sköterska med på rummet och vid själva förlossningen var det fyra st som hjälpte till!
Både jag och min sambo är väldigt nöjda.
Det enda negativa var att vi inte fick plats på BB utan fick vara kvar på förlossningen efter lilltjejen var född, kände oss lite förbisedda men fick hjälp och så om vi bad om det 🙂

2018-08-07
AD djurvårdare
AD djurvårdare
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...