App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravidpenning undersköterska

Hej! Hur ofta brukar man få detta beviljat? Verkar omöjligt där jag jobbar trots att det är en väldigt tung avdelning! Har foglossning och är helt slut av trötthet och smärta i kroppen efter varje pass! Hade tänkt ansöka om 4 veckor innan förlossning iaf

2018-08-06
Bebis på 15 månader

Jag har fått det 3 ggr med alla barnen alltså. Det har gått jättesmidigt alla ggr. Chefen behöver ju intyga att det inte går att omplacera bara. Jag har inte haft några problem att få det iallafall 👍

2018-08-06
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 4 månader

skriv att du inte kan ta korta pauser samt att det kan förekomma hit och våld. Inte ovanligt innom omsorgen.

2018-08-06
Emmybear
Emmybear
Barn på 2 år och 9 månader

Jag trodde det skulle bli jätte svårt att få. Jag jobbar på en industri, där det är tungt och högljutt. Sökte ändå och fick det beviljat. Dock måste dom ha 20 000 papper inskickade om allt möjligt, från en själv, från jobbet och lönekontoret. FK går inte bara på tungt arbete längre, det är värre med högljutt. Men jag har aldrig hört att någon har fått ett nej.

2018-08-06
Mufftutte
Mufftutte
Barn på 1 år och 6 månader

Kom ihåg bara att du kan inte få graviditetspenning sista 2 veckorna innan bebisen är planerad att komma.

2018-08-06
Maandiiis
Maandiiis

Hej! Är sjuksköterska på sjukhus. Se till att din chef skriver tydligt att det är tungt på din avdelning och att det inte finns någon möjlighet till omplacering, så brukar FK bevilja. I alla fall där jag jobbar. Hoppas det går bra!

2018-08-06
thereseborg
thereseborg
Gravid i vecka 32

Jag är också uska ( demens vård ) bm skrev ut intyg bara om att jag va gravid & min arbetsgivare fick intyga att de ej fanns möjligheter för omplacering. försäkrings kassan bevilja mig direkt.

2018-08-06
Lica92
Lica92
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...