App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Att inte känna symtom?

Jag har sedan dag 1 av min grav mått förvånansvärt bra. Hade lite illamående och trötthet fram till v.12 och lite ömma bröst. Men sedan dess så är det nu som att det inte finns en skymt om att jag är gravid förutom att jag har lite foglossning och brösten är ju fortfarande svullna. Jag vet att det kallas spökveckor men är ju så orolig att det inte växer som det ska inom mig. Vi fick se den lilla i v.12+5 och då såg allt bara fint ut. Nu är jag i v.15+1. Bör jag vara orolig på något sätt? Fler som mått "för bra" under sin grav?

2018-08-05
bellasundstrom
bellasundstrom
Bebis på 13 månader

Jag mådde jättebra nu under min första graviditet, glömde till och med bort nån enstaka gång att jag var gravid!
Jag vad jättetrött och mådde illa hela tiden de tre första månaderna men spydde bara en gång. Men resten av tiden märktes ingenting förutom att det var någon som buffade runt därinne (vilket jag kände först vid v.20). Inga läckande bröst, inga svullna fötter, sov hur gott som helst, inget ryggont, inga humörsvängningar, inga cravings, inga sammandragningar eller förvärkar ens (förrän det var dags).
Jag gick upp omkring fem kilo, och eftersom jag redan var lite överviktig innan så märktes det knappt av, vägde mindre efter förlossningen än innan jag blev gravid. Så magen var knappt större än vanligt bara mer rund och spänd. Är lite besviken över hur lite gravid jag känt mig, och tråkigt att inte få en sån där fin gravidmage. Men man ska väl inte klaga över att man har fått må bra :)

Lycka till med allt!

2018-08-05
Toxxiqo
Toxxiqo
Gravid i vecka 26

Jag mådde också oförskämt bra under mina 2 första graviditeter, från plus på stickan till förlossningrn hade jag inte en enda gång problem med nått. Varken illamående spya foglossning, absolut igenting!

2018-08-05
batgirl
batgirl

Jag har mått oförskämt bra alla mina tre graviditeter, så jag känner igen den där känslan. Va glad att det inte är tvärtom istället.

2018-08-05
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...