App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp för att få igång ägglossning

Hej, har någon av er behövt hjälp för att få igång ägglossning efter p-pillerstopp? Och hur länge väntade ni med att söka hjälp? Provade ni något på egen hand som kanske fick det att fungera för er, jag har inte fått någon mens på ca 3 månader.

2018-08-05
FridaR13
FridaR13
Bebis på 9 månader

Gå till en riktig gynekolog eller fertilitetsklinik. Det går aldrig att spekulera i detta.. kolla så att allt är ok först.

2018-08-21
flingan32
flingan32

Tack för svar! Skönt att det gick snabbt för dig trots att du har pcos som kan göra det svårare om jag förstått det rätt, jag vet inte om jag har normala äggstockar då jag aldrig kollat upp det men man börjar ju faktiskt bli fundersam när man ändå känner mensvärk emellanåt men inget händer, har ägglossningsstickor och kollar i appen men den går inte att kolla efter nu eftersom den bara vill att man ska skriva in senaste mensen och den var ju för ett tag sen..

2018-08-06
FridaR13
FridaR13

Hej! Jag har PCOS och slutade på p-piller. Gick ner 4 kg och fick mens direkt. Är nu gravid efter andra ägglossningen. Helt galet. Jag sökte vård direkt för att se om det släpptes några ägg. Har du ”normala” äggstockar så kan det ta upp till 6 månader innan det kommer igång. Boka en tid om du är orolig!

2018-08-06
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...