App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Deprimerad efter förlossning

Någon som också blivit deprimerad efter förlossningen? Min son är nu 2 veckor gammal. Trodde jag skulle börja må bättre efter några dagar. Men det verkar inte vilja ge sig. Någon annan som mått likande? Hjälpte det med samtal på bvc? Fick ni antidepressiva? Hur reagerar man på dom?

2018-08-04
CT33
CT33
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har fått förlossningsdepression efter båda mina födslar och har gått på antidepressiv båda gångerna. Utan dem hade jag inte klarat vardagen eller barnen. Jag hade dem ett halvår med dottern och planerar samma tid nu efter sonens gödsel för 5 månader sedan. Detta kombinerades med samtal hos psykolog vilket verkligen behövdes!

2018-08-05
miiiin
miiiin
Barn på 2 år

Hej! För mig hjälpte samtal med läkare på BB och samtal med psykolog på BVC. Har antidepressiva sedan länge så dem gjorde de inget med. Ofta när man börjar med antidepressiva blir man ännu mer deppig första tiden tills de vänder och kroppen vant sig, sedan kan man få andra biverkningar också men dem går man igenom med läkare. Om jag var du skulle jag kontakta bvc och förlossningen för att gå igenom förlossningen och dina känslor. Börja med samtal och se om det räcker, om inte kan ni börja fundera på medicin. Hoppas du mår bättre snart! Stor kram ❤

2018-08-04
Moivil
Moivil
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...