App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

10 v efter förlossning mår illa?

Mår så illa sedan några dagar tillbaka, kommer och går under dagen precis som gravid illamåendet, hade kraftigt illamående och kräkningar under hela min graviditet. Men så fort hon kom ut försvann det :) Mår nu illa igen och det har gått 10 v sen förlossningen. Ingen mens ännu, ammar inte, är inte gravid, så antar det är något med hormonerna.. menscykeln.. någon annan som haft samma? Och isf hur länge höll det på? Jäkla trött på att må illa igen efter 9 mån av helvetes illamående..

2018-08-03
lollowf
lollowf
Barn på 1 år och 9 månader

Tack för alla svar, skönt att veta man inte är ensam och andra haft liknande problem med illamående efter förlossning.. I natt kom mensen så hoppas illamåendet ska avta efter den slutat..:)
testade opremasol några dagar men ingen effekt, detta är mer som gravidillamående, haft magkatarr förut och de är annorlunda från detta.

2018-08-04
lollowf
lollowf

Hej, jag mådde jätteilla efter min förlossning och det visade sig vara magkatarr eller något liknande, det försvann när jag började äta omeprazol efter att ha gått till vårdcentralen. Så om det inte försvinner kan deg vara bra att kolla upp!

2018-08-03
Lenabäcklund
Lenabäcklund

Har oxå haft så med en av mina pojkar, minns inte hur långt efter förlossningen - men någon gång 10-12veckor efter. Mådde illa och kräktes tom en gång under 4-5dagar och sen kom mensen och då gick det över. Hoppas de löser sig för dig :)

2018-08-03
Hellmountain
Hellmountain
Bebis på 14 månader

Testa omeprazol för det kan vara magkatarr. , Händer inget positivt efter ett par dagar med omeprazol så vet du att det inte är magkatarr som spökar.

2018-08-03
solskensmamman
solskensmamman

Hej! Jag har haft precis samma, men nu verkar det ha gett med sig. Höll i sig i typ två veckor, trodde jag var gravid igen först men så var det inte :) hoppas det ger med sig för dig också!

2018-08-03
Moivil
Moivil
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...