App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Saker blir inte som man tänker sig

När man berättar för någon att han ska bli morfar så brukar personen oftast bli glad, eller hur? Att bli morfar är väl något spännande & kul?åkte Tydligen inte om man är min pappa. Berättade för honom idag att han ska bli morfar. Visserligen lite klumpigt & inte som jag tänkt mig, men trodde han skulle bli glad ändå. Så fel jag hade. Han suckade & nästan skrek nej. Inte den reaktionen jag väntade mig. Vi har en resa inbokad på fredag men just nu vill jag verkligen inte behöva umgås med honom i flera dagar. Vet inte vad jag ska göra. All glädje & nervositet över både graviditeten & resan är borta, har bara kvar ångest & tårar. Vet inte längre vad jag ska göra.

2018-08-01
Bebis på 12 månader

Min mammas reaktion var: ’men det är ju tidigt än så du kan få missfall’, sedan berättade hon för alla hon mötte inklusive min bästa väninnas man så att jag inte fick berätta själv 😭😡 Ingen logik i hennes beteende alltså och mycket sårande för mig

2018-08-01
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Min pappa var lite likadan... han bryr sig inte alls om sitt kommande barnbarn.

Visat rul bilder men fick bara ett "jaha " till svar inget mer alls och sedan bara en jätte tystnad.... Min mamma å andra sidan var ju jätte glad å prata om hur söt bebis såg ut på 3d bilden vi fick mm men inte min pappa

2018-08-01
miinnni
miinnni

När jag berättade för min pappa (också via telefon) så fick jag till svar "jaha, det visste jag väl att du skulle bli nån gång". Jag kunde till och med se axelryckning i andra änden av telefon. Under graviditeten brydde han sig inte så mycket heller utan frågade när vi var på besök hur jag mådde.
Men så fort bebisen var ute var han som förbytt. Det är han som ligger på golvet och leker, erbjuder sig att ta barnet när vi är på besök. Gå promenader mm.
Så bara för att din pappa reagerade som han gjorde nu betyder inte att han inte kommer att ändra på sig när ditt barn väl kommit ut.

2018-08-01
margus29
margus29

Nä men vad har han för anledning till att skrika nej?? Fråga honom varför och förklara att du blev ledsen och sårad över han sätt att reagera. Att bli morfar är en gåva i sig.

2018-08-01
Mars2017
Mars2017

Han är inte den som förklarar varför han gör eller beter sig som han gör. Kunde inte prata då han la på telefonen.

2018-08-01
Bebis på 12 månader

Vad tråkigt att det inte blev som du hade tänkte dig!! Jag förstår att du är ledsen. Förklarade han sin reaktion? Kunde ni prata om varför han sa som han gjorde?

2018-08-01
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...