App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

kejsarsnitt pga analfissur?

Hej! Jag har levt med analfissur i ca 3 år, blivit opererad samt fått botox två gånger. Väntar nu mitt första barn och är livrädd att föda vaginalt med fissuren, någon som gjort det och vill berätta? Eller någon som fått beviljat snitt pga analfissur?

2018-07-29
Barn på 1 år och 6 månader

Skönt att det fick bra ändå! Får jag fråga vilket sjukhus som du vände dig till? Och vad hade de för argument till att neka dig? Jag misstänker att argumentet analfissur kan likställas med att få en förlossningsskada grad 3 (där man spricker till ändtarmsmuskeln) o det är dessvärre inte ett medicinskt skäl för att få KS, iaf inte på de flesta sjukhus. Kommer köra på humanitära skäl, svårt att de kan neka psykiskt lidande... hoppas jag.

2018-10-31
decibels
decibels

Hej igen! Jag fick inte igenom snitt pga analgissur. Jag fick dock göra ett urakut snitt, så det blev snitt ändå.. Nu är hon tre veckor gammal. Hoppas det går bra för er!!

2018-10-14
Barn på 1 år och 6 månader

Hej! Hur gick det för dig? Är inte gravid än men är i samma situation. Har dock gjort dubbel så många operationer som dig, snart uppe i fem. :/ Och det lär inte blir bra efter den femte heller. Kommer totalvägra vaginal förlossning... hur bemötte vården dig?

2018-09-17
decibels
decibels

Efter min första förlossning har jag haft stora problem med toabesök. Nu är jag gravid i vecka 26 och läkaren säger att dom inte vill att jag föder vaginalt denna gång. Pga risken att förvärra mina problem så blir det planerat kejsarsnitt denna gång. Jag litar på deras kompetens och vill inte förvärra mina ändtarmsproblem.

2018-07-29
Lilsof
Lilsof
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...