Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

kejsarsnitt pga analfissur?

Hej! Jag har levt med analfissur i ca 3 år, blivit opererad samt fått botox två gånger. Väntar nu mitt första barn och är livrädd att föda vaginalt med fissuren, någon som gjort det och vill berätta? Eller någon som fått beviljat snitt pga analfissur?

2018-07-29
nyfödd bebis

Hej igen! Jag fick inte igenom snitt pga analgissur. Jag fick dock göra ett urakut snitt, så det blev snitt ändå.. Nu är hon tre veckor gammal. Hoppas det går bra för er!!

2018-10-14
nyfödd bebis

Hej! Hur gick det för dig? Är inte gravid än men är i samma situation. Har dock gjort dubbel så många operationer som dig, snart uppe i fem. :/ Och det lär inte blir bra efter den femte heller. Kommer totalvägra vaginal förlossning... hur bemötte vården dig?

2018-09-17
decibels
decibels

Efter min första förlossning har jag haft stora problem med toabesök. Nu är jag gravid i vecka 26 och läkaren säger att dom inte vill att jag föder vaginalt denna gång. Pga risken att förvärra mina problem så blir det planerat kejsarsnitt denna gång. Jag litar på deras kompetens och vill inte förvärra mina ändtarmsproblem.

2018-07-29
Lilsof
Lilsof
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...