App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orgel bunden mens efter förlossning?

Jag födde min son i slutet av februari och helammar honom (han är nu 5 månader). I mitten av juni fick jag min första blödning, antar att det var mens trots att den var snålare än vanligt. Jag har däremot inte fått någon mens i juli och undrar om det är vanligt att mensen är oregelbunden efter en förlossning? Jag vill gärna få nästa barn tätt inpå, men har gjort 2 grav test som visat negativt så en graviditet är utesluten. Känner mig däremot lite svullen med mens liknande symptom men ingen blödning. Någon som varit med om samma? Är det pga amningen som mensen är oregelbunden? Mvh förstagångsmamma

2018-07-29
Sanderssson
Sanderssson
Bebis på 1 månader

Jag blev gravid trots helamning och blev gravid på andra menscykeln men hade regelbunden mens. Blev gravid innan första var 7 månader. Sen tog det längre mellan andra och tredje.

2018-07-29
flingan32
flingan32

Hej!
Fick också min kille i februari och har inte fått någon mens alls ännu. Ingen värk eller något som antyder till mens heller... helammar med :)

2018-07-29
Ralphie18
Ralphie18

Ja mensen kan vara oregelbunden, det var den för mig också tills jag slutade amma. Det är inte omöjligt att bli gravid även när man ammar men ammningshormonerna kan påverka ägglossningen. Du får göra ägglossningstest i en hel månad för att se om och när den sker. För oss tog det 7 månaders försök innan vi blev gravida och då ammade jag endast lite grann 😊.

2018-07-29
MalinGustafsson
MalinGustafsson
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...