App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Första tiden hemma

Hur upplevde ni första veckorna hemma med er nyfödda? Var ni stressade & nervösa? Jag har nästan lite ångest, vi ligger inne på neo idag. Ska eventuellt få åka hem imorgon. Börjar bli lite stressad & nervös över det.. hur kände ni?

2018-07-28
CT33
CT33
Barn på 2 år och 2 månader

Det var helt underbart att få komma hem, vi längtade att komma hem snarast. Nu med fjärde åker vi så snart vi är klara med förlossningen, vill inte sova på BB hotellet då det är mycket mer plats hemma och vi vet vad jag brukar behöva första dygnen.

2018-08-22
flingan32
flingan32

Vi hamnade på neo och fick komma hem med hemsjukvård (dvs vi fick åka till Neo på kontroller 2 ggr i veckan) och var vi oroliga över något så var det bara att ringa till Neo och få hjälp och råd. Var bara så skönt att få komma hem även om det såg ut som ett bombnedslag. Eftersom vi var inskrivna i över tre veckor så vabbade vi båda vilket gjorde att sambons 10 dagar kickade in så fort vi blev utskrivna och vi kunde vara hemma tillsammans i mer än 5 veckor. Han ordnade med det mesta här hemma och hjälpte till vid matningen då vi i början hade sond på sonen. Sedan ville inte min mjölkproduktion komma igång så det var guld värt att han kunde flaskmata vissa nätter så jag kunde få sova mer än 2 timmar i stöten. Visst var det lite skrämmande att få åka hem med sondmatningen men helt ärligt....borta bra men hemma bäst! Idag är sonen 20,5 månad och det har gått hur bra som helst ☺️

2018-07-28
Ulrika_Aronsson
Ulrika_Aronsson
Barn på 3 år och 11 månader

Jag sittet fastlimmad i soffan med netflix och ammar hela tiden. Min fantastiska man förser mig med mat och dricka. Jag tar sonen under hela natten och majoriteten av dagen. Mannen byter bajs/kissblöjor samt fixar frukost och middag. Han går även på promenader när jag behöver en extra blund på morgonen. Tvätt och småplock hemma fixar jag :)

2018-07-28
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år och 3 månader

Jag trodde att det skulle vara läskigt hemma men tyckte det var så himla skönt att komma hem och kunna göra som man ville. Sedan är det ju bara att ringa förlossningen eller bvc/1177 om man har några funderingar. Ringde dit ett antal gånger första veckan ;) men det kommer gå så bra så! :)

2018-07-28
Moivil
Moivil

Jag älskade BB bubblan men jag längtade hem så otroligt mycket. Att få rå om våran lilla tjej själva, att få egna ”rutiner” och göra helt själv. Klart man va lite nervös men jag va så redo. Lita på att ni kan, det är trotts allt ni som känner er bäbis bäst ❤️

2018-07-28
Emma_isa
Emma_isa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...