App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Obekvämt med bh och vågar inte gå ut

som vi alla uppmärksammat och diskuterat mycket här inne så är de sjuukt varmt i år! jag är sån som i vanliga fall använder sportbh och när de liksom "behövs" har jag EN vanlig bh dock utan byglar. Tidigt i graviditeten så började brösten växa en del och de bh:ar jag har sitter väldigt tajt och obekvämt. Jag har ganska stor kupa men de liksom hänger som på en tant.. (jag är 25år), så atr vara utan bh ser inte bra ut. Jag har försökt med nipplecovers, tajta linnen men nu vet jag inte längre vad jag ska hitta på. Obekväma bhar, sportbh som jag svettas jättemycket i, utan bh ser hemskt ut. Det har gått så långt att jag undviker att gå ut bland folk.. ser kanske ut som ett miniproblem men något som påverkar mig mycket. snälla någon hjälp. :(

2018-07-28
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

När jag var gravid nu senast så köpte jag via nätet en "maternity bra". Otroligt skön, inga sömmar som satt åt och höll uppe bysten bra. Jag har E/F så de är ju ganska stora.

2018-07-28
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

prova även amningslinnen :)

2018-07-28
8kee6
8kee6

ååh. vad skönt att jag inte är ensam. Jag har gått upp och ner i vikt en del de senaste 8 åren så brösten har ju inte riktigt hängt på med så att säga.. de mest hänger.. får försöka ta mig till lindex i nästa vecka när de ändå ska bli lite svalare och hitta den där amnings bhn du pratar om. jag har c/d kupa.. så man blir ju svettig som sjutton under brösten.

2018-07-28
TantMarina
TantMarina
Bebis på 15 månader

Jag har precis samma problem och har de senaste två åren använt lindex amningsbh (utan bygel, finns i 2-pack och man känner inte sömmarna) utan att amma. De är sjukt sköna och "suger upp" svetten under brösten. Då mina bröst hänger som hos äldre personer då de växte väldigt fort under första graviditeten så har jag på mig dom dygnet runt och de är inte det minsta obekväma att sova i heller :).

2018-07-28
illusiona
illusiona

Inget miniproblem alls! Varför inte gå och köpa en riktigt bekväm amningsbh redan nu? Om du har råd, unna dig en kvalitetsbh och gå till en ”riktig” underklädesaffär och be om hjälp, har själv 75J och handlar alla bh på Change. Har du upp till D/DD kanske du kan hitta något i en klädesbutik, finns många sorter och du kan säkert hitta något bekvämt som du kan använda när bebbe kommit också! Gå dit i sport-bh eller utan med bylsig tröja och ta på bh-n innan du går (men efter du betalat, haha). Lycka till! Styrkekramar!

2018-07-28
Edenofsweden
Edenofsweden
Gravid i vecka 33
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...