App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

11 månaders kan inte sova pga värmen

Vår dotter har somnat 19-20 på kvällen och sovit hela natten i flera månader, men så plötsligt en dag (förra veckan) var hon varit omöjlig att få till ro.. Hon vrider och vänder på sig och somnar nu kl 23 :( dvs samtidigt som oss. Har försökt få tag i fläkt, finns inte i butiker nån stans så jag köpte på netonnet men nu är den sen så kommer inte idag. Jag blir galen, någon som har tips på vad man kan göra ? Vi har inte heller genomgående lägenhet så temperaturen här är nog 35 innomhus 😓

2018-07-27
Kriols89
Kriols89
Barn på 2 år och 6 månader

lägger isklamp i en tunn strumpa som sonen gillar att hålla i (jag sover också med isklamp) väldigt skööönt!!

2018-07-27
8kee6
8kee6

Man kan frysa sängkläderna så länge de är torra. Eller kyla anklarna, halsen eller handlederna för det är mycket blodkärl där, då kyls hela kroppen. Eller så kan man blöta lakanet i kallt vatten innan man går och lägger sig.

2018-07-27
Tessan U
Tessan U

Vi har samma problem med vår 2,5-åring. Han brukar inte ha några problem med att somna men nu när det är så varmt så tycks det vara helt omöjligt för honom. Detta trots att vi har en fläkt i sovrummet och ’bara’ 29 grader inne. Oerhört frustrerande för alla inblandade! Kanske att ett svalt bad eller en sval dusch innan läggdags kan hjälpa lite? Eller blöta, svala handdukar?

2018-07-27
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...