App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

bada jacuzzi v 9

Hej! Jag är på hotell med Jacuzzi och undrar om det går bra att bada en kort stund? Jag styr värmen och allt själv, tappar upp vattnet själv så det borde väl inte vara några problem? Är i v9 (8+5)

2018-07-26
TinaJ92
TinaJ92
Bebis på 12 månader

Har inte hört att det ska var någon fara att det ska vara fara att bada någonstans innan man föder.. v9 är dessutom så tidigt att man kan leva som vanligt..

2018-07-27
flingan32
flingan32

Tror inte heller det är några problem 👍🏼 min BM sa till mig (vi har egen badtunna som endast vi badar i) att det är okej att bada så länge inte vattnet gått. Det kan vara bra att inte vara blöt (typ blöta badkläder) efteråt för det ökar risken för bakterier/svamp och att tänka på att dricka mycket vätska eftersom man svettas i varmbad

2018-07-26
MammaKotte
MammaKotte

De ska nog inte vars någon problem, i vissa fall vet man knappt om att man är gravid i den veckan, jag hade nog inte tänkt så mycket och gjorde de man själv vill, däremot när man kanske kommer upp till vecka 25 så ska man kanske tänka lite . Vecka 8 så ligger de så skyddat under blygdbenet .

2018-07-26
sebbemalin
sebbemalin
Bebis på 15 månader

Så länge vattnet inte gått är bebis ordentligt skyddad. Finns mycket diskussioner om att bada är dåligt men min bm förklarade att tills dess att vattnet gått är det bara att bada på. Oavsett hav/sjö/pool

2018-07-26
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 7 månader

Handlar ju om att bakterier trivs i värmen så eftersom du fyller själv är det ju mindre risk men frågan är hur pass rengjort det är ändå? Tänker på alla små munstycken som gör att det bubblar osv..

2018-07-26
Louisemyrback
Louisemyrback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...