Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Utomlands med 2 månaders bebis utan vaccin

Skulle ni åkt utomlands med en 2 månaders bebis som ännu inte fått sitt vaccin! (Bulgarien) Han helammas!

2018-07-25
Daneal88
Daneal88
Barn på 2 år och 8 månader

Vi har varit till Budapest för flera år sedan med en 2 månaders, vår första för bara några dagar och jag helammande henne men det var inga problem att åka just dit för vi kollade.. men det var innan mässlingutbrotten.. i dagens samhälle skulle jag inte åka med en nyfödd..

2018-07-26
flingan32
flingan32

NEJ! Skulle verkligen inte åkt! Man rekommenderas till och med att undvika ställen med mycket folk hör hemma i Sverige den första tiden så skulle verkligen inte rest!

2018-07-26
Louisemyrback
Louisemyrback

nej det skulle jag inte. bm sa att barn under 4 månader inte bör vara bland folkmassa som köpcentrum. så jag skulle ej våga pga sjukdomar.

2018-07-25
Fundacigel
Fundacigel
Barn på 1 år och 9 månader

Nej. Men det beror inte så mycket på vaccinationen, mer på att jag är lite kontrollfreak och känner att det blir omständigt att ta sig till flygplats och sitta på plan ett par timmar med en sån liten en 😂 så helt personlig åsikt!
Sen finns det ju klacksparks mammor som hanterar stress hur fint som helst och är suveräna på att använda bärsjal som skulle säga att det går fint! Så det är nog upp till dig.

Ska inte bebisen träffa massa ovaccinerade barn tror jag chansen är liten att den får nån jobbig sjukdom, men kanske räkna med förkylning i alla fall.
Vet inte om bvc har bättre koll på just Bulgarien.
Mässlingen finns ju rätt spritt i europa men jag har sett småttingar åka för det. Med andra ord: hade det varit farligt hade kanske resebyrån gått ut med varning?

2018-07-25
Becaliten
Becaliten
Bebis på 15 månader

Aldrig! Åker inte ens till ställen där många vistas i Sverige samtidigt. Typ som köpcenter mm.

2018-07-25
ojojojsan
ojojojsan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...