App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Planerat kejsarsnitt

Väntar mitt andra barn och ska denna gången föda med planerat kejsarsnitt pga. skador på ändtarmen som jag fick vid min första förlossning. Är orolig över snittet och hade helst fött vaginalt igen då jag hade en toppen förlossning sist. Har dock insett efter samtal med läkare att detta inte är säkert för mig och dom avråder helt från vaginalförlossning. Får panik över att tänka på att jag kommer vara vaken och samtidigt inte kunna röra mig under ingreppet. Ni som gjort planerat snitt, hur har ni upplevt det?

2018-07-25
Lilsof
Lilsof
Bebis på 16 månader

Jag fick akut kejsarsnitt. Både jag och mannen var rädda och nervösa, men det gick bra. Jag hade dock haft värkar i 53 timmar så jag var helt slut, och jag förlorade en massa blod under tiden så dom ville få ut lillen snabbt och säkert vid den tidpunkten. Men alla i operationssalen var toppen. Supersköna och försökte få mig på andra tankar medan jag låg där. Kollade hur jag mådde och försökte få mig att le och slappna av. I och med blodförlusten så tog det mig lite längre tid att återhämta mig, men nu mår jag bra. Snittet är litet och fint, syns knappt. Ömmar lite på insidan (1 månad efter) men inget man direkt tänker på. Och min fiffi är fortfarande hel och fin. Haha!
Skämt åsido så kommer det gå bra ska du se. Det går snabbt och dem är proffsiga.
Lycka till.

2018-07-26
TeaBrandt
TeaBrandt
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har fött med planerat kejsarsnitt och hade en jättefin upplevelse, personalen i operationssalen var proffsiga och fick mig att känna mig lugn och trygg.

2018-07-25
Elisabetmom
Elisabetmom

Jag gjorde ett planerat snitt den 11/4. Var själv orolig över snittet som tex att vara vaken. Men mu i efterhand tycker jg inte att det var några problem alls. Hade så bra sköterskor som kollade till mig hela tiden och pratade med mig och frågade hur jg mådde. Dom var väldigt lugnande. Sen hade jag ju även pappan som sat bredvid mig hela tiden.
Skriv i förlossningsbrevet hur du tycker och tänker rekomenderar jag. Jag skulle kunna göra om det en gång till faktiskt.
Lycka till!

2018-07-25
Arleheim
Arleheim
Barn på 1 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...