App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?

Hej! Tänkte höra med er om hur ni märkte att ni va gravida? Mår konstant illa sedan några veckor tillbaka och har inte fått mens än. Men graviditetstestet visade negativt.. ska man bara vänta ännu mer eller vad säger ni?

2018-07-24
Teddibebisen
Teddibebisen
Bebis på 10 månader

Ont i brösten, ovanligt kissnödig och trött :) sen längre fram efter positiv sticka så började jag kräkas.

2018-07-30
Barn på 1 år och 10 månader

Hade inga symptom alls, jag har alltid så fruktansvärt ont i brösten ca 2v inan mensen. Att jag hade det nu inan jag plussade var inte ovanligt. Har inte mått illa inga cravings, inte känslig för lukter/smaker och heller inga humörsvängningar. Sambon tyckte dock att min mage såg lite annorlunda ut, mer svullen än vanlig mensmage. Dagen efter gjorde jag ett test då även mensen va sen 1 dag och jag plussade starkt på stickan :)

2018-07-29
Gravid i vecka 14

Med första barnet kom blev jag grymt sugen på kött som kvällsfika :) så sambon sa åt mig att köpa ett test och det visade två streck.

2018-07-27
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Första tecknet var att när jag klev ur duschen så fick jag extremt ont i brösten, sa då till sambon "nu får jag ringa vårdcentralen, jag tror jag har bröstcancer", var heeelt inställd på det och ganska nervös men tänkte inte att det var pga graviditet. Någon vecka senare gick jag som vanligt ut på verandan med mitt kaffe och en cigg, men jag ville inte tända den men gjorde det ändå, då mådde jag sååå dåligt, sen när mensen uteblev åkte jag direkt och köpte ett test som visa 2 streck! ❤

2018-07-27
maaliin315
maaliin315

Jag vart helt tokig i dillskruvar och efter det ville jag ha dillchips med dilldip haha(?) Och så var jag kissnödig hela tiden, grät för minsta lilla & kände mig svullen. Var då i vecka 7 när jag tog ett test. ☺

2018-07-27
Rebeccahl
Rebeccahl
Gravid i vecka 36

jag blev galet irriterad på min man över löjliga grejer samt människor i min omgivning en kväll och insåg att antingen får jag mens nu eller så är jag gravid. Vi åkte senare den kvällen och köpte ett test på city gross och sent den kvällen plussade jag. (: Detta är min andra graviditet, första så märkte jag inget särskilt, den var planerad så jag testade mig så fort jag kunde, denna var oplanerad men samtidigt planerad (vi körde oskyddat).

2018-07-26
seglis12
seglis12
Barn på 2 år och 2 månader

Hej :) jag hade inga speciella symptom alls, det var bara en natt jag kände att något var annorlunda, värk i brösten osv o att jag höll på att bli lite febrig typ. Trodde inte att det skulle ge ett plus på stickan ☺️ lycka till!!

2018-07-25
Sofiiaeliin
Sofiiaeliin
Bebis på 6 månader

Hur sen är din mens? Testa att ta ett till test om några dagar 🙂

2018-07-24
Moivil
Moivil
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...