App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

ingen mems på 23dagar..

Nu är mensen 23dagar sen, två grav test tagna senast för en vecka sen båda har varit negativa. Börjar känna mig deprimerad har försökt bli gravid i 11mån nu och inget händer och nu detta. Ändå finns det någon svagt hopp om att resten visade fel men vad är ådsen liksom. Men känner lite småspänningar i magen och är verkligen jättetrött hela tiden. Är dessutom överviktig så det är säkert det som gjort att jag inte får någon mens. hjälp vad skulle ni göra?

2018-07-24
Skroll91
Skroll91

Ha själv varit i den situationen, jag hade ingen mens på nio månader, och vi ville ha ett syskon, mina barn är 7 och 5 år gamla , är också lite överviktig , men sen en dag skulle jag till gyn-mott för att kolla om jag hade pco, och när de skulle kolla mina äggstockar hur de var med dom, så visade sig att de ligger en liten där inne 😍 så var i vecka 14 då för tre veckor sedan, så allt kan hända men försökt inte att tänka så mycket och skulle du så sök för hjälp, hoppas ni lyckas snart 💗

2018-07-25
sebbemalin
sebbemalin
Bebis på 15 månader

Chansen är stor att du är skengravid. Det var jag också ett par ggr när vi försökte som mest. Alla gravidsymptom fanns, utebliven mens (som t o m hoppade en hel månad, en annan ggn 2 veckor) men testen var negativa. Ibland vill man så gärna att det sätter käppar i hjulen tyvärr :(. Klyschigt att säga att det ofta tar sig när man inte längre försöker desperat men det ligger något i det. Idag är vi gravida efter 7 månaders försök. Beräknad i November.

2018-07-24
MalinGustafsson
MalinGustafsson

vänta någon dag till eller vänd dig till kvinnohälsan där du bor eller till en privat klinik 🙂

2018-07-24
Jeenniiffeerr
Jeenniiffeerr
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...