App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bästa tipsen på att hålla sin bebis

Hej, fick barn för några dagar sedan. Hur gör ni för att hålla ert barn på bästa sätt och för att känna er trygga i det? Behöver tips då våran son blir jättelugn hos min sambo direkt, men blir lite orolig och kan inte koppla av på samma sätt som mig. Känner mig lite obekväm i situationen och vill också kunna känna att jag gör ett bra jobb och kan trösta. Har ni några bra tips, våran son är född lite förtidigt, så han är lite mindre och lite skör. Tacksam för tips, eller bara tankar och idéer.

2018-07-24
CT33
CT33
Barn på 2 år och 4 månader

Min son har alltid tyckt bäst om att vara I "stående" position i famnen, då blev han lugn snabbare än om han låg i famnen. Men det tar tid att lära känna och förstå varandra. Stressa inte upp dig utan prova dig fram till vad som känns bra för er båda.

2018-07-24
Moivil
Moivil

Min son är 2 veckor och söker mig (ammande mamma) när han är hungrig eller vill ha trygghet och mys. Han är med sin pappa när han är mätt, fått ny blöja och är nöjd. Ibland finns det inga tips och trix för att få en bebis att vara hos en. Ibland är det mamma eller pappa som gäller. Känn dig inte överflödig eller ledsen över det även om det är svårt. Alla bebisar har någon period som den vill vara hos den ena föräldern:)

2018-07-24
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...