App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kräkningar och huvudvärk

Hej! Känner att jag behöver lite hjälp i mina funderingar. Jag är gravid och går in i v 14 imorgon. Mådde illa utan att kräkas ungefär fram till vecka 10, sedan dess har det varit ganska bra. Var hos bm på kontroll förra veckan och alla prover var bra och fostret verkade också må bra. De senaste dagarna har jag haft huvudvärk som inte gett med sig. Funderade på värmen eller vätskebrist. Idag är huvudvärken bättre men vaknade inatt och mådde fruktansvärt illa och har kräkts ett par gånger nu på fm. Inte kräkts alls tidigare under graviditeten. Kan man verkligen börja kräkas så här sent när man inte gjort det tidigare? Bm sa att risken för havandeskapsförgift var låg men blir lite orolig och deras telefonkö är stängd för dagen.

2018-07-23
Pineapple86
Pineapple86
Bebis på 17 månader

Huvudvärk tillhör gravidbesvären. Och kräkningarna kan egentligen börja eller komma när som hest. Havandeskapsförgiftning, då har du en enorm huvudvärk, de trycker mot ögonen och du svullnar upp av vätska. Tror inte du behöver vara orolig.

2018-07-24
Mars2017
Mars2017

Jag har haft problem sedan vecka 7 med kräkningar dygnet runt, huvudvärk och smärtor :/ Hoppas allt går bra för dig! 🤗

2018-07-24
Barn på 1 år och 7 månader

Tack för svar!
Ja det kanske kan vara olika. Funderar dock nu på om jag fått i mig nån bakterie, börjat mer kännas som maginfluensa :(

2018-07-23
Pineapple86
Pineapple86
Bebis på 17 månader

när jag vänta min son för 10 år sen mådde jag hur bra som helst. Hade direkt inga symptom på att jag var gravid överhuvudtaget men nu är jag gravid igen i v8 , jag mår illa hela tiden, svettig & yr, ont i brösten & är extremt trött! fattar inte att det kan vara så olika men vi är iaf glada över denna lilla bebis 🙂

2018-07-23
Jeenniiffeerr
Jeenniiffeerr
Bebis på 15 månader

När jag väntade vår dotter så började jag kräkas i vecka 10. Kommer ihåg när jag var på inskrivning och var så löjligt glad över hur bra jag mådde och att jag inte kräktes. Det fick jag äta upp 3 dagar senare och kräktes dagligen till och med vecka 16-17.

När jag väntade sonen så började jag kräkas i vecka 6, fram till vecka 20. Så det är verkligen olika från graviditet till graviditet 😅

2018-07-23
moaeg
moaeg
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...