App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blir inget syskon

Tips för att inte deppa ihop när mensen kommer och man inser att man inte blev gravid den här månaden heller? 😔

2018-07-21
Emawestin
Emawestin
Barn på 1 år och 6 månader

Vi har tre barn och nu fjärde på väg, det jag försökte säga är prova med fertilitetsmonitor, den är väldigt exakt och har ni inga problem vare sig på din eller din killes sida så kommer det ta sig. Det tar bara olika tid för olika par. Vi har gjort sån utredning när vi hade 6 missfall efter varandra och läkaren på fertilitetskliniken sa till mig att äggförrådet hos kvinnan är som ett berg i form av en triangel, kroppen gör sig av med de sämsta äggen först och sen kommer det ta sig. Har ni kollat din killes sperma? Det behöver inte vara ”fel” på din sida.. ibland glömmer man att det kan ha med killes kvalitet att göra också. Fortsätt ät nyttigt och ta hand om er, njut av livet så kommer ett syskon när ni minst anar det.

2018-07-24
flingan32
flingan32

Vet precis hur det känns. Två år har vi försökt få till ett syskon 😕 vill bara gömma mig och gråta varje månad när mensen kommer. Gjort infertilitetsutredning och är som det så fint kallas oförklarligt barnlösa. De hittar inget fel men det tar sig inte ändå 🙁 man får vara ledsen/arg/besviken. Blir inte bättre av att försöka rycka upp sig och vara glad. Man känner det man känner, bättre att acceptera det.

2018-07-22

Ett barn är inget barn, två barn är som 10! Njut av att få leka och mysa med en så kommer syskonet sen. Lite ben& jerrys brukar få mig glad igen ;)

2018-07-21
ojojojsan
ojojojsan

Bara att försöka igen, tänk positivt och stressa inte så mycket över att det måste bli syskon utan ha sex varannan dag runt ägglossningen, har ni sex om du har 28 dagars cykel så kan man ha sex dag 10 till dag 20 varannan dag så brukar det funka.. och tänk på äggförrådet som ett isberg .. de översta äggen är sämst och om kroppen inte tycker att det ska bli något barn just den cykeln så är det bara försöka igen.. vi hade 6 missfall runt v 6-7 mellan andra och tredje barnet och jag tänkte på sjunde månaden att ”nu åker vi på semester” och då tog det sig..och blev ett tredje barn.. nu väntar vi fjärde i december och vi hade missfall igen i januari så jag trodde att det skulle bli missfall igen men nu väntar vi en pojke.. svårt att göra men om man bara njuter av sex och slappnar av .. och ta det som det kommer så bli det nog bra för er med..

2018-07-21
flingan32
flingan32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...