App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Märka blöjorna på FSK

Vi fick brev av vår FSK ogår gällande hösten- Där de bland annat vill att vi skriver barnen namn på blöjorna och kläderna. Då de fått klagomål att de försvunnit blöjor och kläder. Märka alla blöjor låter ju onormalt kläder o skor förstår jag. Nå fler som råkat ut för nått liknade på förskolan?

2018-07-21
hanna199001
hanna199001

Vi har aldrig varit med om att blöjor skulle försvinna, vi har aldrig märkt varken blöjpaket eller blöjorna, verkar helt sjukt att behöva göra det.

2018-07-30
flingan32
flingan32

Hej!
Nu på sommarförskolan hade de totalt oorganisererat så det försvann kläder och de föreslog att man skulle även skriva utanpå kläderna. När inte bara ett plagg försvinner och även blöjor tar slut samma dag du kom med nytt paket så prata med verksamhetschefen. Prata sen med kommunen om märkning av kläder om verksamhetschefen inte tar det på allvar. Man kan omöjligt märka alla kläder eftersom alla kläder har inte lappar som strumpor. Det ska inte försvinna för att de inte kan organisera och sen ska du nöja dig som förälder med det. Från att vara ett riktigt usel ställe för mitt barn att vistas på med personal och en rad andra katastrofala händelser samt illa i bemötandet. Plötsligt blev det riktigt bra, de hade vikt barns kläder och även lådan med kvarglömda eller okända kläder. Blöjpaket ska man skriva på men inte på blöjorna. Och de ska ha plastlåda att lägga just ditt barns blöjor i eller tydlig plats med barnets namn. Om du talar med verksamhetschefen så ska du se att det är nog det som krävs, ta möte och bjud in fler föräldrar som är upprörda och gå ihop i grupp och sök annars till en annan förskola. Det skulle se väldigt dåligt ut om man lämnar dagiset för att de är slarviga. Det vill de inte och sen vill de ha pengarna för era barn.
Med vänliga hälsningar
Ranvi Svarvali

2018-07-21
Ranvi
Ranvi

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-07-21
Ranvi
Ranvi

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-07-21
Ranvi
Ranvi

Hos oss har varje blöj barn en egen hylla med sina blöjor på. Aldrig något problem.

2018-07-21
Mars2017
Mars2017

Stod klart tydligt och understryket att det var viktigt att varje blöja märktes

2018-07-21
hanna199001
hanna199001

Dom menar inte på själva blöjpaketen då? För de är ju rätt vanligt att man namnar.

2018-07-21
Gravid i vecka 26
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...