App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

7månaders bebis vill inte dricka hjälp

Jag har en bebis på 7mån enda sen hon va 4a mån så vill hon inte dricka. Hon dricker för hon blir hungrig. Men att ge lite vatten eller pärondryck eller modersmjölkersättning är bara att glömma. Hon dricker 3st flaskor om dan 165ml. Annars inget jag har bytt flaskor, pipmugg Sipi cup allt hon vägrar. Vad gör jag? Först trodde jag de va tänderna men dom e ute nu. Hon får ju i sig vätska genom maten häller lite extra i maten så hon ska få i sig. Men de är 30C ute och hon behöver dricka mer. Hjälp!!!’

2018-07-20
isa_bella83
isa_bella83
Barn på 2 år och 3 månader

Tack snälla för alla tips. Vattenmelon går åt men inte alltid. Ska testa shorts glas. Jag sprutar oxå i från nappflaskan men de kommer ju inga mängder. Jag är ju nöjd varje klunk räknas

2018-07-20
isa_bella83
isa_bella83

Prova att ge i ett glas alternativt i ett litet shotglas om du har, det tycker mina små syskonbarn är kul att dricka ur :) då kan man knappt få dem sluta dricka ;)

2018-07-20
Moivil
Moivil

Testa sugrör. Det kan vara kul och fungerar förvånansvärt tidigt!

2018-07-20
solskensmamman
solskensmamman

Min tjej är 9 månader och dricker också dåligt. Försöker leka fram att hon ska dricka, t ex spruta vatten från nappflaskan i munnen, det tycker hon är kul. Även att dricka ur riktiga glas. Det blir blött överallt men hon får i sig vatten 😊 och så går hon mycket vattenmelon och lite större dos vatten i ersättningen vid vilan.

2018-07-20
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

Kan du lägga isbitar i en umami som hon kan sitta o smaska på?😊Vattenmelon har mkt vätska i sig så ge henne småbitar av det?

2018-07-20
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...