App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Flyga gravid eller med bebis?

En fundering. Flyga med en 2-3 månaders bebis till ett varmare land eller flyga under dom sista 2-4 månaderna av graviditeten? Vi försöker skaffa syskon till dottern och har en inplanerad resa med mina föräldrar i mars 2019. 🙈 Hur hade i tänkt?

2018-07-19
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 38

Jag har rest när jag var gravid i v.33 med SAS. Olika flygbolag har olika regler så hör med flygbolaget hur långt i graviditeten de tillåter dig att resa. När jag reste köpte jag en tillfällig reseförsäkring som försäkrade mig och mitt barn i mage, eftersom min gravidförsäkring enbart täckte resor fram till vecka 28. Så mitt tips är att höra med ditt försäkringsbolag vad som gäller innan din bokning.

2018-07-20
blåbärssylt
blåbärssylt

Vi har gjort både och, vi har rest 3 veckor till maldiverna när jag var gravid med andra och vi hade en 10 månaders dotter då, var både gravid och vi hade ett barn med oss. sen har vi varit på samma ställe också 3 veckor med mig som gravid, och två barn. så ingenting är väl omöjligt. Vi har också rest med äldsta dottern som nu är 5 år när hon var 2 månader till budapest, det går om man har rätt inställning och saker med sig.

2018-07-20
flingan32
flingan32

Ha med tänkt på det där om barnet föds tidigt. Vi får nog försöka vänta lite med att bli gravida. Dottern ser fram emot resan plus att mina föräldrar bjudit med och betalat för oss.

2018-07-20
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 38

Oftas få man flyga till vecka 30 om inte längre. Ha själv flugit när jag var i vecka 31 till Grekland en vecka . Sedan ha vi rest med våra barn sedan de var 5 månader . Och då åkte vi till Thailand , ☀️ så jag hade nog åkt om inget annat skulle ske

2018-07-19
sebbemalin
sebbemalin
Bebis på 15 månader

Kolla vad flygbolaget säger. De har olika regler på hur långt gången din graviditet får vara för att du ska få flyga :)

2018-07-19
Moivil
Moivil

Rättelse! Lite snurrig i sommarvärmen. Hinner ju inte få en bebis innan mars. 🙈 Men ändå, hur hade ni tänkt? Resa utomlands med liten bebis eller flyga sent under graviditeten?

2018-07-19
Emitrasinovic
Emitrasinovic
Gravid i vecka 38
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...