App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobba + plugga distans?

Jag är gravid i v. 12 men fick nyligen vetat att jag har blivit antagen till en grundkurs på endast 7.5 hp; har för mig att det är en relativ kort kurs -endast ett par månader. Jag jobbar dock som personlig assistent med 24 tim jour ca 3 dagar i veckan. Jag vet inte om jag skulle ta mig vatten över huvudet att satsa på att ta kursen på distans samtidigt som jag jobbar (för att inte tala om graviditeten) men jag är också orolig för hur det ska bli sen längre fram när jag ska jobba igen för jag ogillar verkligen mitt nuvarande jobb men har inte mycket akademisk bakgrund som gör mig attraktiv på arbetsmarknaden. Ursäkta om det verkar rörigt. Jag vill höra vad ni andra tycker och om nån är i liknande sits/har gjort nåt liknande och hur det gick. Tack på förhand :-)

2018-07-19
Ms_Hartwick
Ms_Hartwick
Bebis på 17 månader

Tack, det besvarade typ alla mina frågor! Jag tror nog att jag satsar på det, ta dagarna som dom kommer och blir det för tufft får jag väl helt enkelt antingen går ner i arbetstimmar eller ta en paus från studierna ;-)))

2018-07-19
Ms_Hartwick
Ms_Hartwick
Bebis på 17 månader

Grattis till graviditet och till antagningsbeskedet! Först av allt, kolla upp hur kursen ges: 7,5 hp kan ges på fem, tio eller 20 veckor - dvs. att studietakten är antingen heltid, 50 % eller 25 %. Det kan ju spela roll för hur rimligt det känns och var i graviditeten som examinationer och så ligger. Sedan är ett tips att kolla om schemat redan finns plus kolla genom hur kursen är upplagd (eventuella obligatoriska moment, vilken typ av examination osv.) Sedan är det ju alltid svårt att veta hur man kommer att må i graviditeten, och kursen finns säkert kvar senare också! Lycka till!

2018-07-19
Vega
Vega
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...