Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ensamstående med bebis

Hej! Jag är ensamstående med min 3 månaders bebis och även om mina vänner med barnet bra att prata med, få råd ifrån osv så skulle det vara skönt att kunna prata med någon i samma situation. Finns det fler ensamstående där ute som har lust att prata och ge tips och trix för att klara av vardagen ensam, eller bara prata? Med äldre barn är såklart också välkommet! Skriva till varandra här eller via fb kanske? :) Pappan till bebisen finns med i bilden men eftersom dottern är så liten så bor hon heltid hos mig. Ja, finns ni där ute nånstans? :)

2018-07-19
Louisemyrback
Louisemyrback
Bebis på 10 månader

Hej är också ensamstående med en 4,5 månaders grabb. Har varit ensamstående sen starten kan man säga. Pappan finns med och kommer och hälsar på regelbundet numera. Har inte alltid varit så, men vi klarar oss ! Dock e de jävligt tufft ibland, cred till oss mammor :)

2018-09-23
Yyosefine
Yyosefine
Bebis på 9 månader

Är ensam med en kille på fem månader. Pappan finns inte med i bilden alls.

2018-09-18
Bebis på 10 månader

Hej! Jag ser väl mig själv som ensamstående trots att jag bor med mitt barns pappa. Han väljer hellre vänner och andra nöjen så blir väldigt ensamt för en annan!

2018-08-28
Bebis på 10 månader

Hej! Är ensamstående med min lilla flicka på 4 månader, pappan kommer några kvällar per vecka å träffar hon. Skulle va väldigt trevligt prata med andra i samma sits. Vissa dagar kan va tuffa va själv.

2018-08-27
Bruden2
Bruden2
Bebis på 10 månader

Har också blivit ensam med en fem månaders tjej, pappan finns kvar i bilden, men hon kommer bo hos mig. det var han som valde lämna, så är i en kris. Men han tar sitt ansvar och är en bra pappa. men man känner sig ensam ändå Sofie Lindahl kinna på fb

2018-08-15
Sofielindahl90
Sofielindahl90

Finns en grupp på fb som heter singel moms club :)

2018-08-10
Johannaveizaga
Johannaveizaga
Bebis på 6 månader

Elsa - bra med tips! Tackar!! Dock mkt som är lite svårt för mig.. eller ja svårt och svårt men min lilla tjej gillar inte vagnen och accepterar sele lite sådär när hon själv känner för det.. därför inte se lätt att ge sig iväg. Hoppas verkligen hon ska gilla vagnen mer när jag kan byta till sittvagn om ett par månader!!

2018-08-10
Louisemyrback
Louisemyrback

Mathilda - åh känner sååå igen mig. Att se en film - vilken lycka liksom haha min lilla tjej vill vara med och uppe jämnt. Sover inte speciellt mkt dagtid och på kvällarna vill hon gärna att jag ligger bredvid henne för att inte vakna stup i kvarten så det gör det verkligen inte lättare 😂 jag lägger till dig på fb 👍

2018-08-10
Louisemyrback
Louisemyrback

Är inte ensamstående men kan rekommendera öppna förskolor nu när de öppnar igen efter semestern !

2018-08-10
Hyrkes
Hyrkes

min bebba är en sån där snäll och lätthanterlig en (än så länge)! Förstår om det kan vara kämpigt att göra saker om en har en mer krävande bebis.

2018-08-10
Elsasle
Elsasle

Jag är ensam med en 4 månaders, Ida. Pappan finns med i bilden och besöker när han kan. Vi träffar Idas mormor varje vecka och får lite avlastning, annars kör vi mkt solo! Hoppas på att få en föräldragrupp att gå till nu under hösten. Att hitta på något varje dag, om det går, är mitt tips till att stimulera bebis och ha något att bygga dagarna kring. För mig har det varit typ mathandling, matlag, långpromenad, lunch/fika ute, träffa kompis utan barn, gå i lite butiker osv. Vart bor du? :) /Elsa

2018-08-10
Elsasle
Elsasle

Jag har nog redan blivit galen😂 Kan ju inte göra nåt utan en sur bebis.. kan ner minnas sist jag duschade eller typ kolla på en film?!🙈

2018-08-10
Mathildastaun
Mathildastaun
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...