App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

SMÄRTA

Jag hade ingen aning om att det skulle göra så ont där nere efter förlossningen! Det var ingen som sa. Någon mer som har fått smärta i form av när man ska gå - går som en vaggande anka. Kan inte lyfta bena högt går ej att sova i sängen. att vända sig ska vi inte tala om.. Suck!! när ska det gå över 😓.. På mvc sa hon att det kunde vara foglossning? aldrig hört att man kan få efter förlossning?

2018-07-16
sssoofie
sssoofie
Barn på 1 år och 8 månader

Se till att få komma till en specialist. 6-8 veckor efter en förlossning ska man ha en gynkontroll där man pratar igenom förlossning osv med sin barnmorska. Jag va förvånad över hur lite muskler man har efter en graviditet och att de påverkar självklart benen, vända sig osv. Hela bäckenbotten måste stärkas upp igen. Meeeen i vissa fall funkar inte detta och man kan då anta att man fått en förlossningsskada och man ska självklart få komma till specialist. Kräv en utredning och stå på dig!

2018-07-17

Har ont i svanskotan/bäckenet efter. Har fått övningar att göra sv naprapat och han har masserat och knäckt. Sista gången jag var där sa han att det inte fannsnåt annat han kunde göra. Om inte träningen hjälpte kunde hans kollega kunde gå in analt. Och då kände jag nej tack, jag tränar hellre!! Så jag märker när jag slarvar med träning och vid ägglossning att jag får ont. Spikmatta och träning hjälper bäst. Var 2,5 år sen jag födde barn..,

2018-07-16
Mammmaw08
Mammmaw08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...