App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Missfall

Hej den 6 juni i år fick jag en blödning och åkte in till gynakuten då jag var i v 12. Fick där konstaterat ett MA. Fredagen därpå blev jag inlagd över dagen för att få hjälp att få ut missfallet och efter att ha fått cytotec tabletter i omgångar började jag tillslut att blöda. Hade inte ont som tur var men blodet bara forsade ut resten av hela dagen. En vecka senare konstaterade de att allt inte var ute och jag fick en ny kur med cytotec. Åkte återigen tillbaka till sjukhuset en vecka senare för att kolla om allt denna gång var ute, men det var det inte. Fick då en hormonmedicin som förhoppningsvis skulle hjälpa till att ta ut resterna som jag skulle ta i 10 dagar. När jag tagit medicinen så fick jag en ordentlig störtblödning och hade ont i magen, precis som mensvärk. Kom tillbaka till ajukhuset 2 veckor efter att jag fick denna medicinen och även denna gången hade det misslyckats.. det fanns fortfarande rester kvar. Fick en ny tid en vecka efter detta och då för att bli skrapad, men jag kom inte så långt. Hade ett besök uppsatt till den 12 men på onsdagen fick jag så kraftig smärta i livmodern att jag fick åka ambulansen in till sjukhuset. Väl där inne så upptäckte de att resterna nu var påväg ut! De tog en stund och med hjälp av personalen fick de ut resterna med hjälp av en tång. Nu 5 dagar efter allt detta så har jag slutat blöda, tror ni att detta kan vara färdigt nu och att allt är som vanligt eller vad man ska säga? Hoppas att det inte är allt för kluddigt skrivet och att ni förstår.

2018-07-16
Mandat
Mandat
Bebis på 11 månader

Tack för svar och beklagar själv att även du fick gå igenom det. Har haft ett otroligt bra stöd runt mig. Mina föräldrar har haft båda barnen mycket nu så jag fått vila upp mig och även sörja.
Det är jobbigt speciellt när man längtat så efter att få ett till barn, men man får blicka framåt och jag har faktiskt turen att jag redan har två fantastiska flickor härhemma.
Jag försöker tänka så positivt jag kan även om det är svårt.

2018-07-17
Mandat
Mandat
Bebis på 11 månader

Vad du har fått vara med om😔måste verkligen varit jobbigt och jag hoppas du har haft bra stöd kring dig då jag vet att man känner sig så ensam🙁Jag fick en blödning 1 januari i år och 5 januari konstaterades MA i vecka 10. Åkte hem med cytotec som inte hade någon verkan! Åkte tillbaka efter ett par dagar men fick ingen hjälp utan fick vänta till återbesöket! 18 januari var jag tillbaka och allt var kvar så fick en ny dos cytotec som drog igång 12 timmar senare men det tog till den 22 januari tills allt var ute och då iform av sjuk smärta i underlivet och det sista bara spruta ut! Trodde jag skulle svimma😣Vi försökte inte i februari men i mars tog det sig igen och fick ett tidigt missfall i vecka 6! I april tog det sig igen och är i vecka 15 nu med 3e barnet och den lever så det finns hopp även om jag var helt uppgiven☀️Hoppas du får vila upp dig nu och glöm inte att du inte är ensam❤️

2018-07-16
8kee6
8kee6

Tack för svar flingan! Jag var inlagd på sjukhuset mellan onsdagen och torsdagen för att få smärtstillande för att jag fortfarande hade väldigt ont. De kolladepå torsdags förmiddagen och sa att de inte kunde se något mer då. Men känns ändå som att jag blödit väldigt lite (även om jag blödit väldigt mycket under alla dessa veckorna).
Jag vill så gärna att detta ska vara över nu så jag dels slipper tänka på allt detta och dels så vi kan försöka snart igen.

2018-07-16
Mandat
Mandat
Bebis på 11 månader

Vill bara säga att jag är ledsen för din skull och att du har behövt att gå igenom hela denna process vilket säkert kunde ha gjorts mycket snabbare. Vi hade 6 missfall mellan andra och tredje barnet där första var en i v 10+0 där vi åkte in med blödningar och de fick plocka ut resterna med tång. Sen fick vi vårt tredje barn och efter tredje barnet på första försöket så var jag gravid med tvillingar som sen slutade med missfall i 8+2 och med så stora blödningar att det krävdes två besök till gynakuten och blödningsstoppande dropp. Sen fick jag också cytotec för säkerhets skull eftersom det verkade som att lite rester var kvar.
Misstänker att det säkert är över med missfallet för din del men det bästa är om de kollar med ultraljud om något är kvar. Ett s k efterbesök.

2018-07-16
flingan32
flingan32
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...