App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nästan blöjfri!!

Min dotter på 3 år har äntligen blivit nästintill blöjfri. Hon har fortfarande blöja på natten och när hon ska bajsa. Det gick rätt snabbt att få henne att vilja gå på toaletten för att kissa men bajsa vägrar hon. Hur lång tid tog det för era barn innan de ville bajsa på toaletten??

2018-07-15
Ps mamma
Ps mamma

Jag valde att ignorera henne och tänkte att hon för eller senare skulle bajsa men då valde hon att inte bajsa förrän hon hade blöja. Vid ett tillfälle somnade hon utan att hon bajsat och fick ont i magen. Gnällde och gnällde innan hon vakande ordentligt så hon kunde bajsa. Uppmuntrar henne men inget verkar funka, finns även en present hon ska få när hon bajsat på pottan. Hon har bajsat på pottan en gång på förskolan och då fick hon massor av beröm av både mig och förskoleläraren men sen efter det var det stopp... Lite frustrerade

2018-10-08
Ps mamma
Ps mamma

Min kille hade blöjan kanske 3-4 månader extra för att bajsa i, han kunde inte slappna av för att göra det även om han inte var hård i magen.

Min flicka på 3 år vägrar toa/potta totalt så jag väntar ut henne.

2018-08-01
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

Det ska stå vägrar bajsa på toan, bara i blöjan 🌞

2018-07-31
Barn på 3 år och 6 månader

M8n dotter är 4 nu och vägrar,bajsa i blöjan. D kommer när d kommer😉

2018-07-31
Barn på 3 år och 6 månader

1,5 år 100% blöjfria även på nätterna. Jag tycker det är så otroligt äckligt med blöja så jag tar den bara. Efter 1 vecka tycke de själva att det är äckligt att göra ner sig så då lär de sig hålla sig

2018-07-31
ojojojsan
ojojojsan

Våra barn slutade med blöja vid knappt 2 års åldern men då helt och hållet, allting gick väldigt snabbt, 3 veckor för sonen tog det och 2 veckor för dottern. Vi såg när de var redo och då var det både dag och natt ( vi slutade helt med blöja både på dagis och hemma och dygnet runt.) men det är när barnet är redo, tar ju olika lång tid för olika individer. Har en kompis där hennes fyraåring ville fortfarande ha blöja.. väldigt olika.

2018-07-30
flingan32
flingan32

Svårt att säga. Vår son är 2,5 år och jätteduktig med pottan och har t o m börjat säga till när han behöver kissa ifall vi t ex åker bil. Han bajsar helst i blöja, men vi har upptäckt att om vi ignorerar honom och inte tjatar om pottan så sätter han sig till slut och bajsar. Och sen blir han såklart jättestolt 😊 Fortsätt att säga till henne att hon inte behöver blöja längre när hon är så duktig med pottan/toaletten, till slut släpper det nog. De måste ju bajsa nån gång.

2018-07-16
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...