App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad göra med bebis i värmen?

Hej allihop! Vad gör ni med små bebisar i denna värmen? Min pojke är 2 månader och han mår inte bra i värmen denna sommar. Vi sitter nästan fast i lägenheten. Har provat att ta bilen till stranden och skuggan men det blev han nästan överstimulerad av. Picnic i parken utanför innebär att sitta under träd som svettas och gör allt kladdigt. Allt är besvärligt för Lilleman, äta och sova i mängder. Men att sitta i en varm lägenhet börjar tära på oss. Har ni några tips i värmen? Kram från desperat ensamstående mamma

2018-07-15
Barn på 1 år och 10 månader

Ett tips jag hörde idag är att lägga isklamp i barnvagnen. Självklart inte under bebisen, men lägger man den rätt så ger den ifrån sig lagom mycket kyla i hettan. :)

2018-07-18
HotShadeOfPink
HotShadeOfPink

Min lilla är 4 månader. Hon får ligga naken på filt så mycket som möjligt. Blir mest hemma o sitter i skuggan på gården

2018-07-18
Jossanna
Jossanna

Tack för tipsen😍 Ska försöka mig på några av dem. Visst vill vi ha bra sommar men just nu känns det lite för varmt😅 iaf när man ska bära på en liten o amma. Ha det så gott i värmen, vi får kämpa på❤

2018-07-16

Besök folk som bor i hus med bra skugga och ac, besök gallerior och andra ställen där det är svalt. Kanske köp en ac till lägenheten eller är de redan slutsålda? Vi bor i hus med ac men det är varmt för lillen ändå. Igår badade vi honom i badbalja ute (vattnet var svalare än 37 grader) och sen låg han i sitt babygym ute i skuggan och luftade utan blöja! Det tyckte han var så skönt 💕

2018-07-16
MammaKotte
MammaKotte

Helt sjukt varmt, med småbarn är denna värme allt annat än underbar. Jag reste till mina föräldrar som bor vid älven nära havet, satt i skuggan och njöt av brisen, men svårt med 2-åringen, som inte är still. Min lill-kille är 6 månader och värmen tar på, främst för att jag själv har svårt att amma honom, svårt att få mjölken att rinna till och bära honom då man själv är så varm. Vi har ett köpcentrum nära, stort, med Ikea mm, där är det lite folk i värmen men jätteskönt där inne plus att det finns lugnare amningsrum där man kan ta det lugnt. Annars tycker jag det bästa man kan göra för att kyla ner sig är att ta en liten handduk, jag använder de där tvättlapparna i tyg från Ikea, spola i iskallt vatten och vrid ur sedan badda ungarna i pannan, handlederna, över hela kroppen, och sedan sig skälv också. Köpa fläkt kan hjälpa litegrann också. Dra för de fönster där solen ligger bra, värmen lagras ju där, men skitsvårt då det varit varmt så länge, husen är så uppvärmda!

2018-07-15
Luna_13
Luna_13
Barn på 2 år och 2 månader

Åk hem till någon och snylta på deras AC/pool? :D Köp glass hos triumph glass. Hälsa på kompisar, promenader på morgonen. Badhus, museum.

2018-07-15
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

De här kommer kanske låta lite flummigt men har su testat att köpa sån vattenspray? Aquaspray brukar dem heta lite lätt avkylande 😊 passar ju till barn med. Samt barnvagnsfläkt? 😀 tror de kan göra susen!
Kram och lycka till med lilla ❣

2018-07-15
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 6 månader

Åka till ngt köpcentrum å bara gå omkring å kolla lite. De brukar ha ac och nu är det nog inte så mycket folk heller. Åka till några vänner eller familj å hänga där. Är skönt med miljöombyte :)

Tyvärr var jag inte mer kreativ än så här. Smälter här hemma

2018-07-15
Olivia8804
Olivia8804
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...