App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

någon som kan hjälpa?

hejsan! är det någon i gruppen som vet när man senast skall ha skickat in alla papper till försäkringskassan om sin inkomst och sånt för att få ut föräldrapenning? jag har ju ett tag kvar då jag bara är i vecka 18! men kan vara bra att veta så man är förberedd för med allt som skall fixas inför bebis då de är mitt första barn så kan det vara skönt att ha fyllt i de mesta och bara veta när de skall skickas in som senast ! tack på förhand :)

2018-07-13
miinnni
miinnni
Bebis på 14 månader

jag har fixat allt via mina sidor, med inkomsten med mitt bankid, sedan moderskapsintyget har jag skickat in när jag fått det från barnmorskan, i v20 ( jag brukar ha ett barnmorskebesök efter stora ultraljudet, ska dit nästa vecka och få det intyget. är i v 20+4 då mer exakt. jag pratar om pågående vecka istället för veckan innan. alltså i v19 när det är 19+ någonting och i vecka 20 när det är 20+ något.. men så snart som möjligt är ju det bästa.

2018-07-17
flingan32
flingan32

Det är nog fel förresten, kom att tänka på graviditetspeng,. Om du fått dina papper och vet vad du vill är det bara att skicka in, annars är det typ den 18:e som är sista dagen att ansöka för att få beviljat samma månad.

2018-07-13
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Kommer inte ihåg när man får det där moderskapsbeviset men tror det är efter v 22, när abort inte längre är tillåtet för att barnet kan leva utanför livmodern

2018-07-13
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

När du skickat in modersbeviset du får från bm så får du papper från FK ang vilka uppgifter du och din arbetsgivare förväntas lämna

2018-07-13
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...