App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mammig bebis

Min dotter är snart 8 månader och jag har helammat från början. Allting fungerar jätte bra med maten osv, men eftersom jag har mina rutiner med henne och hon vill vara nära så är det svårt för pappa att ta hand om henne och lägga henne utan en massa gråt fast hon är genomtrött för hon är van att somna till bröstet. Inte alltid man har möjlighet att pumpa ut mjölk så min fråga är om lite välling kan vara bra när hon ska nattas av pappa? Jag hade gärna fortsatt sköta det själv, men kan ju behövas att pappa tar henne någon gång och då vill jag inte att det ska bli jobbigt för mig eller bebis.

2018-07-13
Apaches
Apaches
Barn på 2 år och 4 månader

Du kan absolut prova att ge välling istället. Nu slutade jag visserligen amma vår dotter redan när hon var 4 månader, men hon sov betydligt bättre när hon fick en flaska välling innan läggdags (sen slutade hon med det självmant redan vid 14 månaders ålder, tyvärr).

2018-07-13
moaeg
moaeg
Barn på 1 år och 11 månader

Min dotter är extremt mammig , trodde aldrig jag skulle sluta amma henne😂 jag försökte med flaskan sen hon föddes men den dög inte men när hon var 7-8 månader testa jag välling och de älskar hon. Hon få innan vilan på dagen och när hon ska sova, jag slutade amma i samma veva 🙂 läst lite och endel tycker väl att ersättning är bättre att ge än välling men eftersom min dotter vägra ersättning så fick de blir välling 🙂

2018-07-13
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 17
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...