App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Växtvärk

Hej! Jag tror min lilla tjej, snart två år, har växtvärk i benen. Har ni nå bra tips på hur jag kan göra så det gör mindre ont på henne?

2018-07-09
JessicaSolborg
JessicaSolborg
Barn på 3 år och 5 månader

Prova krämer som värmer/svalkar. Har själv värk i benen (växer väl snarar på bredden 😂😂) och tycker det är skönt med fotkräm som kyler. Smörjer in benen med det.

2018-07-10
ojojojsan
ojojojsan

Tack för alla tips. Vi visste inte att man kunde ge alvedon men sambon läste sig till det igår och så det fick hon igår natt sen sov hon lugnt hela natten ❤️

2018-07-10
JessicaSolborg
JessicaSolborg

Min dotter har varit ledsen flera nätter de senaste månaderna och klagat på ont i fötter. Det enda som hjälpt har varit alvedon (tyvärr, då jag inte tycker om att ge värktabletter, men då har hela familjen fått sova). När vi var i skoaffären eftersom hennes skor blivit så trånga fick vi veta att fötterna hade växt 1 cm på 1,5 månad!!! Inte konstig att hon hade haft så ont ❤️. Hon är 2,5 år.

2018-07-10
Mammmaw08
Mammmaw08

Jag brukar oftast massera eller lägga på en vetekudde om dottern ber om det. Men har hon riktigt ont så brukar jag fråga om hon vill ha alvedon, vilket hon oftast vill. Hon är 3 år nu.

2018-07-09
LindaAE
LindaAE
Barn på 1 år och 10 månader

Ja, verkligen. Ibland, så då masserar vi självklart. Men ibland verkar det som att massagen bara gör det värre. Så var fallet ikväll. Provade att värma en vetekudde och lägga över vaderna och ikväll fungerade det bättre än massage, som tur va så hon slipper ha så ont.

2018-07-09
JessicaSolborg
JessicaSolborg

Åh, sånt där är så svårt när de inte kan uttrycka helt vad som är fel. Accepterar hon massage? Isf kan nog det hjälpa.

2018-07-09
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...