App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kurser innan förlossning

Hej! Jag är utveckla 26 och börjar bli ganska nervös inför förlossningen. Det pratas så mycket om förberedande kurser, dels för förlossningen och dels för föräldralivet. Hur viktiga är egentligen alla kurser? Vilka gick ni och var det värt det? Kände ni att ni fick ut något och lärde er mer än det som går att läsa sig till?

2018-07-08
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader

vi har gått profylaxkurs både innan första barnet men också en uppfräschning senare före tredje barnet. det var väl värt tiden och pengarna. sen har vi gått på gratis informationsträffar som man har på sjukhusen som vi gick inför första förlossningen, det var riktigt bra också som ett informationsforum. jag älskar mycket information och kunskap, tycker inte man kan få för mycket av det, samtidigt som det måste vara rätt information och korrekt information som man får. då vi bor nära stockholm så gick vi babygruppens kurser som är toppen. kan verkligen rekommendera deras kurser. har också gått deras gravidpilates och gravidvattengympa och gravidyoga. allting väl värt då kroppen återhämtar sig snabbare efter förlossningen om man tränar under graviditeten ( rätt träning).

2018-07-23
flingan32
flingan32

Jag gick en gång på en föräldragrupp hos mvc och det var slöseri med tid. De berättar långt ifrån alla risker och komplikationer, särskilt när det kommer till olika smärtstillande. Du får betydligt mer användbar information om du läser på själv online, särskilt på amerikanska och brittiska sidor då de även informerar om ny forskning som svenska myndigheter inte vill acceptera förrän efter flera års tid... Om du vill läsa mer om första tiden med barnet så har till och med libero mer användbar information och videor än vad du får ifrån mvc.

2018-07-08
illusiona
illusiona

Jag gick en gratis amningskurs 6 ggr som var väldigt nyttig och sedan gick jag gravidyoga 8 ggr fram till vecka 38! Yoga gick jag för att ge mig själv egentid och avslappning och amningskursen var bra där jag fick massa tips och råd och höra andra mammors erfarenheter☺️Sedan inför förlossningen så får man ta det som det kommer, lita på sin kropp å hänga med! Fokusera på tiden efteråt istället☺️

2018-07-08
8kee6
8kee6

Jag är i vecka 26 ska det såklart stå 😐

2018-07-08
VeraHag
VeraHag
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...