App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

kejsarsnitt

Någon som har fått planerat kejsarsnitt? Vad var/är er anledning och hur känns det? Ni som gjort det, hur gick det oxh hur gick återhämtningen?

2018-07-08
Barn på 1 år och 6 månader

Jag fick planerat snitt pga av förlossningsrädsla. Jag hade innan fött ett barn med akut snitt och en barn vaginalt innan. Båda förlossningarna var dramatiska och verkligen hemska så jag hade väl en liten idé om att ett planerat snitt kunde lugna mig lite. Tyvärr blev det inte som planerat, förlossningen satt igång en vecka tidigare och jag fick ligga med värkar i två dygn innan ett jag fick ett "planerat akut snitt". Efteråt hade jag väldigt ont och har haft det riktigt jobbigt jämfört med återhämtningen efter vaginala förlossningen. Efter min vaginala förlossning var jag uppe på benen redan en halvtimme efter och hade inte speciellt ont. Alltså visst har man ont och är öm i underlivet, men det var inget jömfört med smärtan i magen efter snittet!! Det är min upplevelse... Jag har en vän som haft En bra upplevelse av sitt snitt, så det är nog väldigt såklart!

2018-07-08
Mammmamalin
Mammmamalin

Jag födde min dotter vaginalt men har haft stora problem med ändtarmen efter förlossningen. Nu är jag i vecka 25 med tvåan och denna gång har läkarna avrått en vaginal förlossning., då dom är rädd att skadan ska förvärras. Jag är väldigt nervös inför kejsarsnittet, hade helst fött vaginalt men läkarna har övertalat mig till att detta är det bästa alternativet.

2018-07-08
Lilsof
Lilsof

Min son låg i säte (med rumpan ner) och därför blev det planerat kejsarsnitt. Tog det lugnt och lydde råden från BB men det tog lång tid innan jag kunde träna magen som innan. Ärret syns knappt efter 10 år.

2018-07-08
Mammmaw08
Mammmaw08
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...