App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Holiday sushi stockholm

Hej ! Idag vi har varit med barnet i Holliday sushi Stockholm och åt lyxbuffe för 159 kr. När vi kom in kom personalen och så brist på plats och ni kan inte komma med barnvagn ok så jag och lämnade utanför dörren sedan så jag till kassapersanalen tar ni ansvar till barnvagnen persanalen sagt nej ändå vi kom in och åt buffe med barnet ni vet hur barnet äter mat han är 1 år och 2 månader, åt lite ris med kyckling och kastade lite på golvet också efteråt kom persanalen och sagt till mig det är inte eran hem ditt barn har gjort smutsig och började städa. Jag var förvånad och gick ut därifrån så ingenting till persanalen. Har ni också varit så? är det ok om persanalen säger så? Vad tycer ni ?

2018-07-07
Zilola89
Zilola89
Barn på 2 år och 10 månader

Vi har aldrig varit med om att VI måste städa på en restaurang även om barnen kastar mat på golvet.. därför man betalar för maten och personalen är där för att ta hand om maten och restaurangen. Vi skulle aldrig städa efter våra barn på golvet.. det låter bara konstigt det där...

2018-08-26
flingan32
flingan32

Det är vel en självklarhet att städa efter sina barn? Och att ta ansvar för sina egna saker, har de inte plats för barnvagn så är det ju så, då får man välja att antingen lämna vagnen eller gå till ett annat ställe.

2018-07-08
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 5 månader

"Lyxrestauranger" brukar inte vara så glada i att ha småbarnsfamiljer i deras lokaler för att vissa barn har svårt att uppföra sig och stör andra gäster som är där. Varför ska restaurangen ta ansvar för DIN barnvagn?

2018-07-08
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Jag brukar städa så mycket som möjligt,. En gång på ett café så hällde sonen ut vatten över bordet och golvet, jag bad om mopp men då sa personalen att det var så lugnt att hon var glad över att få något att göra,. Vänlighet från båda håll brukar fungera bäst, och att inte komma mitt i lunchstressen

2018-07-08
JennyLowerot
JennyLowerot
Barn på 3 år och 9 månader

Jag är alltid städar efter maten hemma och när vi är ute eller i restaurangen, när man jobbar måste man ha tålamot. Efter lång promenat blir man så hungrig tills man blir mätt och man kan inte båda äta ordentlig och städa samtidig.

2018-07-07
Zilola89
Zilola89
Barn på 2 år och 10 månader

ja, du ska plocka efter ditt barn :)

2018-07-07
KristynaB
KristynaB
Gravid i vecka 17

Jag tycker kommentaren från personalen var onödig. Jobbar själv i restaurang och finns inget värre än föräldrar som plockar en tallrik med mat från buffen och ställer framför sitt barn och låter dom kasta och grisa bäst dom vill. Vet inte hur ni gör hemma men oavsett ålder får inte mitt barn kasta mat och om jag dessutom är på restaurang så plockar jag upp efter mitt barn och ber om ursäkt.

2018-07-07
Lilsof
Lilsof

Dryg kommentar, ja. Dock anser jag att det absolut minsta man kan göra är att fråga efter sopkvast och -skyffel för att ta hand om det själv. Så gjorde vi när sonen var mindre och kastade mat omkring sig. Personalen uppskattade alltid att vi erbjöd oss men tog ändå tag i det själva.

2018-07-07
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 8 månader

Jag plockar alltid upp det mina barn spiller på golvet men tycker personalens kommentar var dryg och onödig! Skriv ett mail dit och berätta om er upplevelse

2018-07-07
8kee6
8kee6

Ser inget problem med det personalen sa. Slänger mitt barn mat på golvet så är det ju självklart mitt jobb att plocka upp det oavsett var vi är.

2018-07-07
illusiona
illusiona
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...