App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Blödningar i v6

Hej allihopa! Jag är gravid i v5+6 och har haft blödningar i ca en vecka nu. Ibland ganska kraftiga så man får byta trosskydd varannan timme och sedan kan de ta ett uppehåll på 12 timmar för att sedan börja igen... Var inne på en UL kontroll igår och där kunde man konstatera ett litet foster men man kunde ännu inte höra några hjärtljud då det är för tidigt. Läkaren kunde därmed inte säga så mycket utan vi fick en ny tid om 2 veckor för uppföljningen. Men så svårt att koppla bort att man konstant blöder. Någon som vart i samma situation?

2018-07-06
Errrika
Errrika
Bebis på 4 månader

Skönt att höra att det finns hopp och att eran lilla krabat mår bra!

Har haft ett blödningsuppehåll över helgen nu men nu på morgonen kom det igen denna gång tjockare mörkrött blod med lite klumpar, blev livrädd så hoppas att de ger sig!!

2018-07-09
Errrika
Errrika
Bebis på 4 månader

Jag har alltid blödit i mina graviditeter🤷🏻‍♀️2 gick bra och 2 blev missfall! Nu väntar vi tredje och har blödit en del nu med men bebis lever och mår bra☺️Vecka 14 på söndag! Jag har enligt min läkare en lättblödande livmodertapp vilket är jobbigt men normalt! Hoppas det ordnar sig för er❤️

2018-07-06
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...