App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sätter i halsen vid flaskmatning.

Producerar för lite bröstmjölk på kvällen så försöker ge ersättning. Problemet är att de kommer för mycket eller så suger hon för bra så hon sätter i halsen hela j#vla tiden. Prövat sittandes och liggandes . Hon är 2.5 månad. Har prövat med mum,avent, medelas och dr Brown alla i minsta storleken. Blir tokig snart. Någon som har nå bra råd?

2018-07-05
Missfila
Missfila
Barn på 1 år och 11 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2018-07-06
maricaandreas
maricaandreas
Barn på 2 år och 1 månader

Hur är storleken på nappen?☺️

2018-07-06
8kee6
8kee6

Du kanske kan prova att ta fler pauser? Eller kan det vara så att hon är superhungrig när hon får mat på kvällen att hon suger för glupskt? Så kan det bli när min lille på 8 veckor får mat och har hunnit bli dunderhungrig, då sätter han i halsen och hostar, annars inte. Om det beror på det kan du försöka ge maten lite tidigare än du brukar :) Men fråga BVC nästa gång ni ska dit, de brukar ha bra tips!

2018-07-06
Moivil
Moivil

Försök pumpa ur mjölk innan så blir första trycket inte så stort...

2018-07-06
Kaktusros
Kaktusros
Barn på 1 år och 10 månader

min son sätter också i halsen hela tiden😔 men pratade med BVC och hon sa att det inte är något farligt då det är flytande. Hon sa att man kan blåsa dem i ansiktet så fort dem satt något i halsen eller slå dem i ryggen 😊 Jag ammar och ger bröstmjölk i flaska men borde inte vara någon skillnad. tyvärr inga tips om flaskor då avent funkat för mig 😊

2018-07-06
Jenniefer
Jenniefer
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...