App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sova hela natten!

Hej! Vår son har precis sovit 4 (nästan) hela nätter från att ha vaknat 6-7 gånger per natt, har är 1 år nu. Detta i samband med att jag sovit på soffan och pappan jobbat natt. Nästa vecka jobbar han dag och måste alltså sova i sovrummet på nätterna. Har någon erfarenhet om hur det blir om barnet flyttar till annat rum och sover, börjar kanske uppvaken igen om han inte är van att sova där? Tänker då en hörna i vardagsrummet då vi tyvärr bara har ett sovrum, vi kan inte sova båda två i soffan. Behöver alla tips jag kan få!

2018-07-05
rlll
rlll
Barn på 2 år och 9 månader

Peppar peppar, det har funkat bra inatt! Hoppas det fortsätter & tack så mycket! 💕

2018-07-07
rlll
rlll

Storarummet är ganska stort, inga problem att få in spjälsängen där. Är mest orolig att han inte ska förstå att det är dags att sova när kvällsrutinen och läggningen inte sker där det brukar. Det hade varit en lösning om hans pappa inte hade jobbat 3 olika skift & sover olika tider. Känner att vi blir begränsade om vi inte kan vara i storarummet på dagen. Tack så mycket för tips!

2018-07-05
rlll
rlll

Hur stort är storarummet? Tänker mig antingen en skiljevägg eller gardin att fästa i taket i nått hörne där en barnsäng kan stå? Alternativt ge barnet rummet och ni sover i storarummet i mån av plats☺️

2018-07-05
8kee6
8kee6
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...