App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Täppt i näsan när han sover

Hej, har en pojke på 7 veckor som är täppt i näsan när han sover speciellt på nätterna men även ibland på dagtid, BVC säger koksaltlösning men jag tycker inte att det hjälper. Har försökt med nässug men det kommer inget så det verkar som att han bara är täppt? Någon som varit med om något liknande, han låter inget när han sover men när han vaknar så är han supertäppt och har nästan svårt att andas låter det som?

2018-07-04
me18
me18
Barn på 1 år och 10 månader

Jag använde koksaltlösning till sonen när han va liten o snorig. Men man måste använda det ofta tror jag tog två droppar i var näsborre o d hjälpte, o vid förkylning använde jag även snorsug. D hjälper inte att använda bara några ggr/dygn.

2018-07-04
1rema
1rema
Barn på 3 år och 9 månader

Håller med om Physiomer Baby! Om inte vanlig koksalt fungerar...lycka till

2018-07-04
Lily1988
Lily1988

Hej!
För oss fungerade PHYSIOMER Baby. Den är superenkel att använda och medan kompisars barn blev täppta och snoriga höll vi vår lilla prinsessa ren i näsgångarna. Det är den enda saken som jag är glad att jag blev rekommenderad att köpa väl inne på apoteket för att hämta min Babybox strax innan min dotter föddes. Allt annat hade jag kunnat klara mig utan (en massa krämer, specialdroppar, special koliknappflaskor osv osv)

2018-07-04
Ms Akela
Ms Akela

Hade samma problem med min son, lade en filt under madrassen vid huvudändan och aldrig använda nässug för det framhäver bara mer snor. Endast använda den vid akut behov. Sen när man spolar näsan fick jag lära mig på sjukhuset att du ska spruta in minst 1ml med rejält tryck för att spola igenom näsan och det hjälpte min son klockrent 😍👌 vågade först inte vara så elak att bara trycka in en spruta å spola men det hjälper verkligen dom

2018-07-04
MammaTillOlle
MammaTillOlle
Barn på 2 år och 4 månader

Nja jag vet inte, känns mer som att han är torr i halsen när han vaknar. Åh tack för tipset, men har redan lagt under massa böcker under sängen och filt under nästet men får ingen effekt =\

2018-07-04
me18
me18
Barn på 1 år och 10 månader

Har han mycket slem i näsan? Pröva med att höja så att hans överkropp/huvud kommer högre upp. Tex med filt under madrass eller böcker under spjälsängens huvudfötter.

2018-07-04
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...