App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag tror att jag kan vara ofrivilligt gravid...

Jag har en dotter på 10 månader. Jag och dotterns pappa har sällan fått tid för samliv. Men så var det en period för någon månad sen då jag kände enorm sexlust och barnet för en gångs skull sov i sängen en kväll. Sambon kom i mig. Av alla de gånger vi haft sex sen hon kom (typ 7 ggr) så är den gången enda gången han kommit i mig. Jag har inte fått tillbaka min mens ännu så smärtorna i svank och nedre delen av magen skulle ju kunna vara den som är på gång. Men så är jag rädd att så inte är fallet. Tänk om jag är gravid? Vi blev snabbt gravida med dottern vilket ledde till att jag fick pausa studierna (6 månader kvar som påbörjas igen i augusti). Jag har levt på en mammapenning på 6000kr i månaden vilket är jävligt tight även om vi är två. Sambon har sina utgifter då han har ett barn till han betalar underhåll för. Jag är rädd för att vara gravid igen. Tanken på ett syskon känns mysigt och nästan självklart, jag vill ha fler barn. Är jag gravid bör denna unge vara här i mars, jag avslutar studierna i december. Rent krasst tänker jag att det aldrig kommer funka, ekonomiskt, praktiskt (då vi inte bor särskilt bra och vill flytta därifrån). Men jag vill inte göra abort heller - för tänk om jag inte kan bli gravid igen sen? Har genomgått en abort tidigare som tog hårt på mig. Vet inte varför jag skriver. Behöver pepp, tips, råd antar jag. Solskenshistorier?? Ännu har jag inte gjort nåt test så ännu är allt oklart.

2018-07-04
NovaNeptune
NovaNeptune
Gravid i vecka 39

Ja, studierna kommer jag att göra färdiga men föräldrapenningen kommer ju bli svinkass även med nästa isf. Har ju inte jobbat på typ 2 år. Ska köpa test idag så får vi se. Vet inte vad jag hoppas på egentligen. Enklast om det inte finns någon bebis därinne, helt klart. 😂

2018-07-05
NovaNeptune
NovaNeptune

Studerar du bör du få ca 9000:- i månaden om du inte har FP. Gör färdigt studierna. Det är skönt att ha färdigt det när du är hemma med nästa bebis för att sen komma ut i arbetslivet :)

2018-07-04
Elavela87
Elavela87
Barn på 1 år och 8 månader

Jag skulle nog börja med att ta ett test istället för att oroa dig kanske i onödan? Och ta det sedan därifrån

2018-07-04
leylasener
leylasener
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...