App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bärsele till liten mamma

Behöver en bärsele då min kille vill bli buren konstant och jag vill få något gjort. Närmsta babyaffär är ca 5 timmar bort så jag har inte riktigt möjlighet att åka bort och prova. Jag har testat Tula och de är alldeles för stora, har en Manduca som också är något stor. Hade en Babybjörn som visserligen passade men fick mer ont i ryggen av att ha sonen i den än att bara bära honom. Han avskyr bärsjal. Vi har en Babylonia BB tai också (mellanting) men tycker inte att den funkar så bra på ryggen. Är sugen på en Ergobaby men det känns hemskt att lägga så mycket pengar om det inte skulle funka. Är 155 cm och väger 40 kg. Är väldigt smalt byggd ned smala axlar, så det största problemen har varit dels att det inte går att dra åt tillräckligt i midjan/höften och dels att axelremmarna har varit så breda att de nästan halkar av axlarna, trots band emellan. Har sett många smala kvinnor med Ergobaby, men ingen så liten som jag. Några tips? Kanske något annat märke som skulle funka? Vill helst att det ska gå att ha den fram ut och in och bak på ryggen.

2018-07-03
teddieh
teddieh
Barn på 2 år

Ergobaby är rätt stor på mig med (164 cm, 55 kg), rekommenderar beco gemini eller integrababy ist 👍🏼

2018-07-13
Plinlinlin
Plinlinlin

Jag är 158 cm lång o 60 kg o har en bärsele som heter Najell...funkar superbra för oss korta!😊

2018-07-12
Uwiking
Uwiking
Barn på 3 år och 9 månader

ErgoBaby funkar alldeles utmärkt på mig som visserligen är lång men smal (175 cm och 50 kg). Kan rekommendera den varmt!

2018-07-11
Fiction
Fiction

Slår ett slag för de olika sjalotek som finns runt om k Sverige 😊 exempelvis Skövde sjalotek, Uppsala, Enköping osv. Man kan kontakta dom och hyra olika typer av bärdon för att hitta det som passar en själv. Även om du inte bor nära ett sjalotek så finns det möjlighet att få selen/själen postad 😊

2018-07-03
yasselovesyou
yasselovesyou
Barn på 3 år och 5 månader

mei tai kan funka? Googla på det👍

2018-07-03
8kee6
8kee6

Jag är inte kort men väger ca 60 kg och är 178. Har både en babybjörn(ont i ryggen av den) och en ergobaby. Tycker ergobabyn är bra, får inte ont i ryggen men när jag löser dit inlägg och tänker efter så kan jag nog tycka att remmarna runt axlarna är lite jobbiga och ev kan de vara för att jag är ganska smal men använder inte den allt för ofta då dottern är 10 månader nu.

2018-07-03
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...