App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på mammakläder i Stockholm

Jag ska åka ner till Stockholm i mitten av Juli och är i stort behov av gravidkläder.. Någon som har tips på butiker i Stockholm som säljer bra gravidkläder?

2018-07-03
elilarsso
elilarsso
Bebis på 14 månader

vet att mamalicious också är bra kvalitet. har några linnen och t-shirts från de som är bra, men det kan man också handla på ex. zalando.

2018-07-17
flingan32
flingan32

jag har handlat på Proud på Karlavägen, de har ibland bra rea. men deras kläder är av riktigt bra kvalitet. sen har jag handlat av Boob Design men det är online och inte i fysisk butik. Andra butiker har jag inte kollat på dels av tidsbrist men också att jag vet att de kläderna inte håller lika bra av egen erfarenhet av barnkläder t.ex. samt andra som har haft gravidkläder från de vanligaste kedjorna. är inne på min fjärde graviditet och har samma gravidkläder som jag hade med första, vilket känns bra ur både miljösynpunkt ( att inte köpa nytt för varje graviditet) och även för plånboken då kläderna håller längre över tid även om de kostar mer att köpa från början..

2018-07-17
flingan32
flingan32

Jag har bara handlat mina mammakläder på de större kedjorna som H&M och Lindex. Jag försöker undvika att lägga för mycket pengar på kläder som jag bara kommer ha en kort period. Men om du googlar hittar du en del trådar på olika forum med mer unika tips!

2018-07-04
HotShadeOfPink
HotShadeOfPink
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...