App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Insedent vid stranden stackars barn

Vi låg på stranden igår här i Bulgarien då vår stora tös hitta en ny kompis från annat land att leka med. Var rätt fascinerande hur 2 barn som ej prata samma språk kunde leka så bra. Men när de skulle gå till hotellet så händer en sak som gjorde mig super arg på mamman. Hon lägger barnet på en sol säng och drar av baddräkten och tvättar av nedre regionen med vatten och tvingar på. Henne blöja. Hon kunde knappt knäppa den så den var ju för liten också. Flickan började stört gråta. Då skriker mamman nått till henne och ger henne smisk. Och de tvingar barnet att gå med bara blöja hem. Hon gick med gråten i ögonen och bara titta ner i sanden. Vårt barn fyller 6 år i sommar och deras flicka var lite större i storlek så toppar på ålder 5-7år. Så jäklar förnedrande av föräldrar att kränka ett barn så hårt. Hur skulle ni reagera?

2018-07-03
Anna198224
Anna198224

Sverige är ett föregångsland när det gäller förbud av barnaga,. Jag vill inte försvara mamman och hade själv blivit upprörd men eftersom jag inte vet hur lagarna i Bulgarien ser ut så vet jag inte om mamman bröt mot dem,. Det är fullt möjligt att smisk är tillåtet i Bulgarien 😢

2018-08-21
JennyLowerot
JennyLowerot

Fast är det OK att ge dask på rumpan men inte smisk? Tycker att det är barnmisshandel båda två! Jag skulle aldrig någonsin slå mina barn, inte ens ”dask” på rumpan.. min kompis som gjorde det då och då fick till slut socialen på sig då sonen gick till läraren i skolan och berättade att han blev slagen hemma. Så inget av det där är OK. Men det där med blöja kan man ju inte ha åsikter om eftersom man inte vet bakgrunden till varför så man kanske inte ska döma henne så hårt.

2018-08-21
flingan32
flingan32

Vist är det tragiskt hur folk behandlar sina barn ibland men tror inte det hjälper att blunda för det. men det är samtidigt väldigt svårt att säga till någon att dom gör fel om man inte pratar samma språk.
men låt inte denna händelsen förstöra er semester vill du eller dina barn gå till den stranden igen så tycker jag ni skall göra det. skulle ni råka träffa på dom igen så får du försöka se det som att din dotter kanske ännu en gång får en rolig lekstund med flickan. skulle du sedan se att mamman tar på blöja på barnet eller än värre skulle smiska henne igen så tycker jag du kan gå fram så till att du tycker det är fel. jag hade som sagt blivit vansinnig om jag såg någon smiska ett barn och hade troligen stått och gormat åt henne på svenska även om hon mamman inte hade förstått hade hon troligen förstått innebörden i mitt gormande.

2018-07-03
Anna larsson
Anna larsson

Fick försöka blunda men gick ej tillbaka dit idag. Blev helt chockad

2018-07-03
Anna198224
Anna198224

Om du såg att föräldern gav deras barn smisk hoppas jag innerligt att du agerade! Fy för såna människor.

2018-07-03
Mars2017
Mars2017

Först vist är det härligt att barn kan leka utan att dom pratar samma språk. tänk vad mycket dom lär sig på det att försöka förstå kroppsspråket det tycker jag är riktigt roligt att se.

att ett barn i 5-7 år ålder får hjälp med att tvätta bort sand och dylikt på stranden har jag inga synpunkter på det finns föräldrar som curlar sina barn hur mycket som helst. Att hon sedan fick blöja på sig tycker jag verkar konstigt men kanske finns en logisk förklaring som inte vi vet. någon sjukdom eller dylikt. om flickan i fråga hade någon form av badblöja på sig under baddräkten så tror jag att det kan finnas behov för det. men att sätta på blöjan så öppet på ett så stort barn och sedan inte ta på en kjol eller något över blöjan är enligt mig jätte fel men hade inte heller sagt eller gjort något speciellt. men när en vuxen människa slår/smiskar ett barn då vet jag inte då hade nog hjärnan kokat över och jag hade skällt ut mamman efter noter. om det nu var så att mamma gav henne smisk och inte bara en dask på rumpan.
Men jag är väldigt glad för din dotter skull som kunde leka så bra med denna tös trots olika språk
ha nu en fortsatt bra semester.

2018-07-03
Anna larsson
Anna larsson

Usch vad obehagligt! Jag skulle bli helt ställd om jag såg nåt sånt, men jag vill tro att jag skulle kunna säga nåt men inte omöjligt att chocken skulle ta över.
Men stackars barn. Hur hanterade du det?
Hoppas jag inte uppelever nåt liknande (är också i Bulgarien just nu).

2018-07-03
Emliew
Emliew
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...