App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Känslig och gråter hela tiden 😭 hormoner?

Hjälp! Känns som jag blivit så extremt känslig nu senare i graviditeten. De räcker bara med att min kille har bokat något annat istället för mig för att jag ska börja känna mig bortprioriterad o börja gråta. Känner verkligen inte igen mig själv. Frågade idag t.emx om vi skulle ses då kunde han ej pga han skulle umgås med sitt första barn men han sa de på ett lite "kallt" sätt så blev superledsen efteråt. Vet ju att de inte är normalt! Är intr sånhär annars. Sen har jag ångest inför förlossningen då killen bokat in en föreläsning då och de känns som jag ska ta de största lasset ofta sen grät jag över de också och funderar på att åka in själv senare. Någon mer som känt sig såhär? Har gråtit halva dagen fy så jobbigt 😭 har ingen depression eller annat i grunden utan de kommer av såna här situationer :/ känner mig ynklig o fånig men kan inte stoppa det....

2018-06-29
RoseIsland
RoseIsland
Barn på 1 år och 10 månader

Har du bokat ett datum för förlossningen? Är det ett bestämt datum eller är du beräknad då??

2018-07-01
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år

Känner så väl igen det där.
Jag är gravid med mitt tredje barn och så här känslig har jag inte varit tidigare. Det går däremot upp och ned i perioder, men på jobbet hade jag det extra tufft då vi haft hög belastning, ont om folk, bytt system och det gjorde inte det hela lättare när alla motgångar varje dag sköt i höjden. När jag tappade en penna bröt jag ihop och bölade okontrollerat, även när saker inte fanns och var fel i det nya systemet.

Så med det sagt, oroa dig inte, det blir bättre och till viss del behöver omgivning också förstå att man är extra känslig och kanske inte fullt resonabel alltid. Samtidigt ska man väl inte utnyttja läget... äh du förstår säkert vad jag menar.

Lycka till!

2018-07-01
Jolisen
Jolisen

Åh ja, trotsiga barn är bland det värsta när man är gravid! Jag vet inte hur många gånger jag har brutit samman pga trots!

2018-07-01
Iowhannah
Iowhannah
Barn på 1 år och 11 månader

Helt normalt. Jag blev också superkänslig över allt. Räckte att höra en lite sorglig låt på radion, eller en glad låt så blev jag ledsen för jag inte kände mig lika glad som låten XD jag fick jättesvårt för att vara själv och kände mig ensam och övergiven, vilket är helt tvärtemot min personligt, så jag kunde inte heller känna igen mig själv. Vissa blir känsligare än andra och det är jobbigt och skrämmande att inte känna igen sig själv längre. Prata med din kille och förklara, ni kanske kan bli lite duktigare på att planera era dagar? Skriva upp allt som ska hända i veckan, så behöver det inte komma som en överraskning att han har planerat något annat och då hinner du kanske planera in något du ska göra dom dagarna, så slipper du bli besviken och känna dig övergiven.

2018-06-30
Tzickii
Tzickii
Bebis på 12 månader

Är du gravid med en person du inte bor ihop med?

2018-06-29
Elavela87
Elavela87
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...