App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jollyroom

Kan vi prata om denna webbshop? Jag har hittat flera saker på jollyroom som jag är intresserad av. Men när jag läser vissa recensioner blir jag skräckslagen. Är det någon som beställt lite större saker därifrån som ex. spjällsäng och hur har det gått?

2018-06-28
TantMarina
TantMarina
Barn på 1 år och 8 månader

Har beställt vagnar och massa annat som leksaker o kläder/skor. En gång råka jag beställa fel vagn, hade fel sorts broms typ. Jag fick ta imot på posten och sen sätta på en lapp o skicka tillbaka. Tror jag fick punga ut 79kr för portot men bättre det och få pengar tillbaka för själva vagnen i sig. En annan gång bestl jag en mini paraply sulky där det fattades en liten grej på hjulet (störde ej funktionen) däremot gick en av taggarna sönder direkt på selen så jag hörde av mig direkt, alltså inom 2v. Jag fick behålla den "trasiga" och fick en helt ny...ok den kostade 200kr pga rea men ändå. Schyst! För övrigt supernöjd med dem...eller jag är nöjd för de hjälper en snabbt och bra direkt.
Har annars beställt fr LekMer och de har också haft bra system. Babyland däremot....not so much så köper inget som är större än tillbehör till vagn, kläder, leksaker i liten storlek. Inte kul o skicka tillbaka saker till dem. De hade skrivit fel i en annons så jag beställde fel, tvungen att retunera och de bråka massa om portot. Ville inte erkänna deras misstag i annonstexten ens. Pink and Blue må ligga i Tyskland men än så länge är jag nöjd med dem. Inte behövt retunera el byta nåt än däremot. De är hypersnabba annars med leverans och kan tom vara billigare på en del grejer än Sverige...trotts det ska lev fr annat land?!?!

2018-07-14
Moomintrollet
Moomintrollet

Jag köpte ALLT till vår bebis på jollyroom. Spjälsäng, skötbord, gardiner, hyllor, vagn, bilstol osv för ca 30tusen kronor och det gick skitbra. Väldigt mycket att montera men det gick snabbt att få hem allt (dock kom det i om gångar, i olika paket). Köper nästan bara saker på jollyroom då jag tycker de har bra grejer för bra pris. Beställde senast i förgår hem alla babblar gosedjur och böcker. Det tog två dagar sen fick jag hem det med posten! Enkelt.

2018-06-29
Jooseefiin
Jooseefiin
Barn på 2 år och 7 månader

Allt toppen därifrån👍Barnvagnen var dock trasig men åkte ut till lagret och fick en ny direkt👍

2018-06-28
8kee6
8kee6

Jag har beställt massor därifrån kan starkt rekommendera men däremot tycker jag att dem packar förjävligt min badbalja kom tillsammans med min vällingmaskin o kan sägs att badbaljan va i bitar när dem kom men fick hem en ny direkt efter. De erkände att packningen av varorna va dålig o bad om ursäkt

2018-06-28
Mariaecho7mars
Mariaecho7mars

Åh men då låter det ju som att jag vågar beställa där ifrån :)

2018-06-28
TantMarina
TantMarina
Barn på 1 år och 8 månader

Har beställt babygrindar och lite annat smått och gott därifrån. Inga problem tycker jag!

2018-06-28
MammaKotte
MammaKotte

Jag har beställt barnvagn vid ett tillfälle och vid ett annat skötbord och skötväska. Har inte varit några problem alls och jag har fått sakerna relativt snabbt.

2018-06-28
Messet
Messet
Barn på 1 år och 8 månader

Jag har beställt både barnvagn med tillbehör och resesäng från jollyroom och det har inte varit något problem. Tycker jollyroom är bra och har beställt en del där ifrån.

2018-06-28
diianaelise
diianaelise
Bebis på 15 månader

Jag har köpt en joggingvagn, en byrå, papplådor och massa små leksaker. Har aldrig varit skadat eller kommit fel saker. Det jag kan tycka är lite irriterande är att saker skickas från olika ställen så en dagen kan man få nåt å nån dag senare kommer resten. Nån gång har det också tagit lite tid.ä, men inte så att jag han bli irriterad 😄 Jag gillar Jollyroom, sen får man också tänka på att det är inte dom som levererar sakerna det är Postnord tror jag. Så när det tar tid är det ju inte Jollyroom fel om det inte va slut på lagret förstås 😂

2018-06-28
Emma_isa
Emma_isa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...