App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babyvakt/babymonitor

Hej! Vi tänkte köpa en babymonitor men känner oss lite lost. Hur ska man tänka kring batteridriven/väggfast, räckvidd och extrafunktioner? Vad änvänder ni, hur använder ni den (hemma/borta?), och är ni nöjda? :)

2018-06-28
Kingbob
Kingbob
Barn på 2 år och 5 månader

Vi har tagit ner appen”baby monitor” vi har då kopplat ihop iPad och iPhone. iPad står vinklad med kamera mot bebis och vi kan se henne via telefonen. Vi får notiser när hon vaknar eller låter. Den är riktgt smidig och kostade enbart 40kr

2018-06-29
Juffsan
Juffsan
Barn på 2 år

Det finns appar att ta hem som funkar bra. Så om man kan tänka sig att lämna ena förälderns telefon i barnets rum så är det en billig lösning.
Vi använder en gratisapp och inkommande samtal till "bebistelefonen" blir ljudlösa. Bebistelefonen ringer upp andra föräldern (eller, ja vem man nu vill) vid en decibelnivå man väljer själv. Supersmidigt tycker vi :)

2018-06-29
volition
volition
Barn på 1 år och 11 månader

Vi köpte en Philips avent. Jättebra. Perfekt om barnet sover ute eller om barnet sover inne o man själv vill sitta ute. Stort plus att de har olika frekvenser så även om grannen har likadan så fungerar de ändå 😊👍

2018-06-28
yatziå
yatziå

Hej. vi har två olika pga av ett förköp. båda är från Philips. tänk igenom syftat med monitor. Vi ville ha den i vagnen så han kunde sova ute och vi kunde då greja inne eller var som i trädgården och då behöver båda enheterna kunna gå på batteri. den vi köpte fel kan vi därför bara ha när han ligger inne och sover och vi vill gå ut/upp en våning. däremot hade jag inte köpt den batteridrivna Philips avent som vi har idag , då jag upplever att lägenheten är alldeles för stor för vagnen. några utav de andra effekter än att kunna göra barnet har vi inte använt trots att funktionerna finns.

2018-06-28
Monstermamsen
Monstermamsen
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...